Caladiums: de mooiste meisjes van de kas

Caladiums: de mooiste meisjes van de kas

Daaarrrr zijn ze weer! De mooiste meisjes van de kas komen ons deze zomer weer vergezellen. Dit jaar zijn alle caladiumzusjes van de partij. Daarom knallen we de komende maanden in totaal 16 verschillende caladiums in onze plantenshop. Deze luxeplanten hebben het maar druk en zijn dus niet lang beschikbaar. Daarom wisselen ze in groepjes van 4 elkaar snel af.


Knollebollekes

De caladiumzusjes doen graag alles samen. Daarom is het voordeelpakket de Knollebollekes gevuld met drie caladiums extra voordelig. Heb je geen plek voor drie kei knappe knolplanten? Als je er 2 bestelt krijg je van ons ook gewoon 20% korting op de tweede caladium. Lief hè?

 

Dat caladiums exclusieve planten zijn, had je misschien al geraden. Zulke knappe amiga’s zie je niet vaak, zeker omdat deze knolplanten zich maar de helft van het jaar laten zien. In het voorjaar kan je genieten van die bonte bladeren, maar in de herfst beginnen deze dames met hun schoonheidsslaapje en sterven de bladeren af. Geen zorgen! In de lente maken de knolplanten gewoon weer een comeback.


Hoe overleef ik.. mijn Caladium? 

Deze amiga’s vallen trouwens niet op groentjes. Ze houden van plantgekkies met wat meer ahum.. ervaring. Caladiums hebben niet alleen kwetsbare bladeren, maar ook een flinke gebruiksaanwijzing. Ben jij de plantenpro die wel een relatie met deze femme fatale aan wil gaan? Lees dan onze verzorgingspagina even door of kijk deze video potjevol verzorgingstips. 

 


Benieuwd naar wanneer de caladiumzussen een nieuwe lichting naar onze kas sturen? Houd onze Facebook- en Instagrampagina goed in de gaten.

Verder lezen

    ... ...