Makkelijke kamerplanten

Planten die weinig water en weinig zonlicht nodig hebben. En ze kunnen ook nog eens tegen een stootje!

Makkelijke kamerplanten

Kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben

Kamerplanten brengen sfeer en zijn goed voor de luchtkwaliteit in je huis. Het hebben van planten in huis heeft dus voordelen, maar de verzorging van die groene amigo’s kan ook veel tijd in beslag nemen. Wil je wel graag kamerplanten in huis maar heb je een drukke baan of ben je gewoon weinig of onregelmatig thuis? Ga dan voor makkelijke kamerplanten! We hebben ze hierboven voor je op een rij gezet.

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Makkelijke kamerplanten, de ideale werknemers!

Ze zijn groen, goed voor creativiteit, produceren zuurstof en zijn makkelijk in de omgang. Kantoorplanten werken stressverlagend en zijn ook nog eens goed voor productiviteit! Bekijk onze speciale plantpakketten met makkelijke kamerplanten voor bedrijven.

Bekijk de pakketten
shopify-image

Lees deze blogs over makkelijke kamerplanten

Wat zijn makkelijke kamerplanten?

Je vraagt je misschien af; wanneer is een kamerplant ‘makkelijk’? Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar wij vinden een kamerplant makkelijk als deze weinig water en weinig direct zonlicht nodig heeft én wel tegen een stootje kan. Een makkelijke kamerplant zou zonder al te veel moeite moeten kunnen overleven op een studentenkamer. Op basis van deze criteria hebben we bovenstaande selectie van makkelijke kamerplanten gemaakt! Ben je bang dat zelfs een makkelijke kamerplant niet overleeft bij jou? Download onze Plantsome App, dan wordt de verzorging helemaal een eitje.

shopify-image