Diervriendelijke kamerplanten

(Licht) giftige kamerplanten zijn niet zo handig als je knagende viervoeters rond hebt lopen. Daarom laten we je hier zien welke kamerplanten diervriendelijk zijn!

Diervriendelijke kamerplanten

Kamerplanten kunnen giftig zijn voor jouw huisdieren

Kamerplanten brengen niet alleen sfeer in huis, maar zuiveren ook de lucht! Zijn kamerplanten dan altijd jouw perfecte nieuwe groene vriend? Nee, er zijn namelijk ook (licht) giftige kamerplanten en dat is niet zo handig als je knagende viervoeters rond hebt lopen. Daarom laten we je hier zien welke kamerplanten diervriendelijk zijn en dus de beste vriendjes van jouw kat of hond worden!

Wist je dat we een speciaal plantpakket hebben samengesteld met alleen maar diervriendelijke planten? Met Mr. Nielson haal je echte dierenvrienden in huis!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Lees deze blogs over diervriendelijke kamerplanten

Wat zijn diervriendelijke kamerplanten?

Misschien vraag je je af; wanneer is een kamerplant ‘diervriendelijk’? Dat antwoord is eigenlijk heel simpel. Als de kamerplant niet giftig is, dan krijgt hij het stempel ‘diervriendelijk’. Je kat, hond, parkiet of cavia kan dus zorgeloos aan deze planten knagen zonder het loodje te leggen. Liever nog knaagt er helemaal niemand aan je kamerplant, toch? Heb je een baby en wil je naast poepluiers ook graag kunnen genieten van kamerplanten? Dan raden we je aan om uitsluitend diervriendelijke kamerplanten te kopen.

shopify-image