App’solutely awesome!

Poh. We hebben nu toch iets voor je: de vernieuwde Plantsome App! Hij is jouw persoonlijke Robin. Je weet wel, die van Batman. Of van Bassie & Adriaan. Je persoonlijke wingman! Met zijn slimme watermeldingen en uitgebreide planten database helpt ‘ie jou je groene amigo’s in leven te houden. Sick!

Zo werkt de App

Gebruik de planten database om je nieuwe plant te vinden en voeg hem toe aan je eigen logboek. Aan de hand van de standplaats en grootte van de plant berekent onze App de waterbehoefte.

  • Stel water- en voedingsmeldingen in
  • Geef je plant een naam en profielfoto
  • Hou per plant notities bij
  • Ga aan de slag met onze tips en blogs
  • Leef lang en gelukkig

Plantsome

5 minuten geleden
Hoi! Het is weer tijd om Isabella water te geven! Ongeveer 200ml (of 0.2 glazen) is genoeg.

Plantsome

nu
Guus heeft vandaag 1ml water nodig! Vergeet je groene amigo niet!

Je krijgt meldingen wanneer het jou uitkomt

Wel zo makkelijk, we willen je natuurlijk niet storen als je net in een vergadering of je yoga-uurtje zit. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip van de dag jij je meldingen wilt ontvangen. Je kunt ook aangeven of je al je planten tegelijk, of juist apart van elkaar water wilt geven.

Je vergeet nooit meer water te geven

Vergeet jij wel eens water te geven? Of geef je wel water, maar doe je eigenlijk maar wat? Dan is de kans groot dat jouw groene amigo binnen de kortste keren een graftak is. Jouw plant de juiste hoeveelheid slokjes water geven klinkt simpel, maar is het niet. Onze App helpt je bepalen hoeveel en hoe vaak je voor een drankje en wat plantenvoeding moet zorgen!

Je weet precies hoeveel water je moet geven

Bij het toevoegen van je plant geef je door hoe lang jouw plant is en hoeveel uur per dag er direct zonlicht op zijn bladeren schijnt. We vragen Gerrit Hiemstra dan om het lokale weerbericht met ons te delen en hiermee berekent de App hoeveel water jouw groene amigo nodig heeft. Oant moarn!

Je kiest uit een uitgebreide planten database

Yes, we know. Door de planten zie je het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende planten! Planten zijn net huisdieren, ze hebben elk hun eigen behoefte en willen allemaal specifieke aandacht. In onze database staan meer dan 200 verschillende planten. Staat de jouwe er niet tussen of weet je niet precies welke je moet hebben? Mail of WhatsApp ons, dan helpen we je verder!

De App kan nog meer

Onze vernieuwde App kan meer dan ooit! We blijven de App de komende tijd ook doorontwikkelen, dus er komen steeds nieuwe features bij. Dit is wat je er al mee kan:

Heb je de actie voltooid, dan vink je je melding af zodat je altijd weet welke planten je aandacht hebt gegeven.

Komt het even niet uit? Stel je melding dan (maximaal 3x) voor 24 uur uit.

Zo vind je hem (of haar) altijd snel en makkelijk weer terug.

Registreer hierin ziektes, de datum voor verpotten of stuur je plant gewoon een liefdesbrief.

Op de homepage vind je je taken, maar ook verdere informatie over je planten en in de toekomst zelfs specifieke verzorg-lessen!

Blijf op de hoogte

Plantsome groeit net zo hard als de bananenplant van tante Lien, dus als je écht goed op de hoogte wil blijven van onze nieuwe planten, features en tips… follow the leader en schrijf je in voor de nieuwsbrief!