Nooit meer vergeten om water te geven

Wil jij het beste voor je planten maar vergeet je ze weleens water te geven, of weet je niet hoevaak en wanneer dat moet? De Plantsome App is de oplossing, hij helpt je bepalen hoeveel en hoevaak je groene vriend een drankje nodig heeft.

Meldingen wanneer het jou uitkomt

Wel zo makkelijk, we willen je natuurlijk niet storen! Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip van de dag jij je meldingen wil ontvangen. Iedereen heeft namelijk zo zijn of haar eigen ritme. Daarnaast kan je ook nog bepalen of je al je planten tegelijk, of juist apart van elkaar water wilt geven. Wat jij het fijnst vindt!

Waterbehoefte op basis van een algoritme

Je krijgt dus een melding wanneer je je plant(en) water moet geven. Handig! Maar hoeveel water heeft je plant nodig? Bij het aanmelden van je plant geef je aan hoelang je plant is en hoever hij van het raam staat. Met die informatie en door te kijken naar het lokale weerbericht berekent de app hoeveel water jouw plant nodig heeft.

Uitgebreide plantendatabase

Als je wel eens in een tuincentrum bent geweest is het je vast opgevallen: er zijn zoveel verschillende soorten planten dat je soms door de planten het bos niet meer ziet! Het lastige daarbij is dat ze allemaal weer andere behoeftes hebben. In onze database staan meer dan 150 verschillende planten. Staat die van jou er niet tussen of weet je niet precies met welke plant je te maken hebt? Mail of WhatsApp ons, dan helpen we je verder!