Alles over de verzorging van jouw plant en het gebruik van onze App

Wil je weten hoe je jouw plant moet verzorgen of heb je vragen over onze App? Hieronder helpen we je verder met de meest gestelde vragen. Wist je trouwens dat we ook een speciale verzorgingspagina hebben? Daar vind je verzorgingstips voor al onze planten! We hebben ook een speciale App-pagina die jou misschien verder kan helpen.
Staat jouw vraag er niet tussen? Mail of WhatsApp ons even, dan helpen we je verder!

Dit is een moeilijke vraag! Er zijn namelijk heel veel verschillende planten, met allemaal hun eigen voorkeuren. Om erachter te komen wat jouw groene amigo nodig heeft, kun je het best een kijkje nemen op onze verzorgingspagina en daar jouw plant selecteren.

Iedere plant heeft andere eisen en het geven van water is ook afhankelijk van het klimaat. Als het warm is drinkt jouw plant graag wat vaker dan wanneer het koud is. Als leidraad kan je nemen dat de grond bijna droog mag aanvoelen voordat je weer opnieuw water geeft.
Download snel onze App! Voeg hierin jouw plant toe aan het logboek, vul in hoe groot je plant is en op wat voor plek hij staat en je krijgt een melding wanneer je je plantje even wat liefde moet geven!

Direct zonlicht: het aantal uren dat de zon op de bladeren van jouw plantje schijnt wanneer het een zonnige dag is.
Hoogte van de plant: de totale lengte vanaf de onderkant van de pot tot het allerhoogste puntje van het blad.
Als laatste alleen nog een leuke bijnaam geven!

We’re so sorry, but momenteel is our App only beschikbaar in het Nederlands.

Dat kan kloppen, er zijn zoveel planten dat wij soms zelf ook door de planten het bos niet meer zien! Stuur ons even een WhatsApp, mail of Facebook bericht, dan kijkt Laura of er een vergelijkbare plant is die je wel kan toevoegen. Natuurlijk proberen we jouw favoriete plant zo snel mogelijk toe te voegen.

Nee, helaas is dit technisch gezien nog niet mogelijk. Je staat er voorlopig dus nog even alleen voor. We proberen deze functie snel toe te voegen in de App.

Wat vervelend, dat zal een flinke kater opleveren. Neem even contact met ons op via WhatsApp, mail of Facebook, dan proberen we het voor je op te lossen.