Luchtzuiverende kamerplanten

Natuurlijke luchtverfrissers die schadelijke stoffen vernietigen.. Cool hè!

Luchtzuiverende kamerplanten

Luchtzuiverende kamerplanten

Wat moet je weten over luchtzuiverende kamerplanten?

Tegenwoordig zijn de huizen in ons koude kikkerlandje zo goed geïsoleerd dat we sneller te maken krijgen met droge lucht en relatief weinig zuurstof binnenshuis. Het droge binnenklimaat kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, slaap- en longproblemen en huidklachten. Een gezond binnenklimaat creëer je met behulp van voldoende ventilatie en daglicht, minimale temperatuurschommelingen en goede luchtkwaliteit.

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Luchtzuiverende kamerplanten, de ideale werknemers!

Ze zijn groen, filteren de lucht, produceren zuurstof en zijn makkelijk in de omgang. Kantoorplanten werken stressverlagend en zijn goed voor productiviteit en creativiteit! Bekijk onze speciale plantpakketten voor bedrijven.

bekijk de pakketten
shopify-image

Blogs over luchtzuiverende kamerplanten

Wat zijn de voordelen van luchtzuiverende kamerplanten?

Er zijn tal van voordelen voor het in huis halen van luchtzuiverende kamerplanten. Zo’n natuurlijke verfrisser zorgt namelijk niet alleen voor de vernietiging van schadelijke stoffen zoals benzeen en formaldehyde. Ook wordt gezegd dat kamerplanten fijnstoffen aan hun bladeren ‘binden’, waarmee ze de fijnstofconcentratie in de lucht reduceren. Daarnaast hebben deze luchtzuiveraars ook een positief effect op de sfeer in je huis, dempen ze geluid en zorgen ze voor verbetering van de productiviteit! Als je toch al een kamerplant wilt kopen, waarom dan niet eentje die ook nog eens heel goed is voor je gezondheid!? Let’s go!

shopify-image