Een cadeautje voor Moeder (Natuur)

Zet je moeder in het zonnetje met een stukje natuur! Of ze nu van tuinieren houdt, groene vingers heeft of meer van het binnenleven is, groen is altijd goed.

We hebben de leukste cadeaus op een rijtje gezet: cadeausets om mee te kweken, DIY terrariums en de leukste planten voor binnen en buiten. Jij zoekt iets uit, wij bezorgen het voor je!

Grow it yourself!

Duurzame cadeau sets om mee te kweken

We hebben drie sets voor je samengesteld waarmee je zo makkelijk (en stijlvol) mogelijk je eigen aardbeien, kruiden of kiemgroenten kan kweken.

Alle planten en zaadjes zijn 100% biologisch gekweekt. De pot bij elke set is gemaakt door Elho en zijn van 100% gerecycled plastic (en ook weer volledig recylcebaar) en gemaakt met windenergie. Ze zijn speciaal ontworpen om het kweken zo makkelijk mogelijk te maken.

Kiemgroenten kweekset

Kiemgroenten zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond! Kweek je eigen kiemgroenten makkelijk en snel met deze duurzame microgreens pot van Elho + biologische zaadjes naar keuze.

Meer over de kiemgroenten kweekset

Kruidenplant kweekset

Kruidenplantjes uit de supermarkt drogen binnen de kortste keren uit. Deze biologische gekweekte kruidenplant is een stuk sterker en de pot bevat een waterlont waardoor de plant continu water krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen? Snacken!

Meer over de kruidenplant kweekset

Aardbeien kweekset

Houdt je moeder van tuinieren? Dan is deze aardbeien kweekset perfect! Doordat de pot op pootjes staat worden de aardbeien met hun voetjes van de vloer gehouden. Zo zijn ze veilig voor plaagdieren en kunnen ze lekker bungelen. De ronde rand zorgt voor goede ondersteuning en water geven gaat makkelijk via de zijkant van de pot.

Door grote populariteit kunnen we dit pakket pas vanaf 17 mei bezorgen.

Meer over de aarbeien kweekset

Do-it-yourself terrariums

Met deze terrariums haal je kleine ecosystemen in huis die zichzelf in stand houden, zonder dat ze water nodig hebben, hoe tof! En de gelukkige ontvanger mag eerst al zijn of haar creativiteit loslaten op het in elkaar zetten van het terrarium. Met makkelijke gebruikshandleiding.