De leukste relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken

Dat is pas prettig zaken doen.

Of het voor een verjaardag, bedankje, afscheid, 25 jaar in dienst, kerst, nieuwe baan of juist een pensioen is. Een relatiegeschenk uitkiezen kan soms knap lastig zijn. Het laatste wat je wil is met een cliché cadeau aan komen zetten, toch? Dus voor iedereen die op zoek is naar een originele cadeautips voor je collega’s, werknemers of iets anders zakelijks: zoek niet verder!

 

De klassieker: een plant met pot

Zeg nou zelf: van die ongeïnspireerde kerstpakketten waarvan de pasta na een jaar nog in de kast ligt, wordt toch niemand vrolijk? Verras je collega’s eens met een origineel cadeau. Zoals een leuke plant met een mooie gepersonaliseerde pot. Benieuwd welke plant-pot combo’s beschikbaar zijn voor relatiegeschenken? Dan moet je even in onze catalogus kijken.

 

Giftbox (gepersonaliseerd)

Heb je even geen zin in keuzestress, maar wil je toch een groen cadeautje geven als relatiegeschenk? Dan is onze giftbox het perfecte presentje. Bepaal zelf de bestelwaarde van de giftcard, dan zoeken je collega’s zelf wat leuks uit in onze shop. Wij stoppen er zelfs nog een miniplantje bij én verpakken het in een mooie doos. Deze kan je trouwens ook nog eens personaliseren. Wat wil je nog meer?

 

Bestellingen op maat

Ben je van plan om een mega XL-bestelling te plaatsen of heb je speciale wensen? No problemo. Wij doen ook gewoon zakelijke orders op maat. Helemaal BTW aftrekbaar enzo. Wel zo handig. Heb je iets moois gezien of juist wat speciaals in gedachten? Stuur ons dan even een berichtje. Dan kijken wij wat er mogelijk is en maken we een vrijblijvende order voor je op.

 

 

Wil je écht groots uitpakken? Geen probleem! Wij doen ook gewoon zakelijke bestellingen op maat. Helemaal BTW aftrekbaar enzo. Wel zo handig. Benieuwd welke plant-pot combo’s beschikbaar zijn voor relatiegeschenken? Dan moet je even in onze catalogus kijken. Heb je iets moois gezien? Stuur ons dan even een berichtje! Dan maken wij direct een vrijblijvende order voor je op!

 

Kan jij wel wat meer groen op kantoor gebruiken? Bekijk hier onze kantoorpakketten. De leukste groene collega’s die je maar kan wensen.

Verder lezen

    ... ...