Groen kantoor of kerstcadeau!

Op zoek naar nieuwe groene collega's of een tof cadeau voor je collega's, relaties of blije buren? Nou, dan ben je op de juiste pagina. Bofkont.

Planten voor op kantoor Bekijk de kerst-catalogus
altttt

Een plant cadeau. Daar kan je mee thuis komen.

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Doe eerst inspiratie op in onze catalogus-knop hier beneden. Geef je wensen en vragen door via het contactformulier onderaan de pagina en hoppa! Wij gaan voor je aan de slag.

Naar de catalogus Stuur ons een berichtje

Wat andere bedrijven zich afvroegen

De meestgestelde vragen op een rijtje, lekker makkelijk! Staat jouw vraag er niet tussen? Onze plantenservice helpt je graag!

Zorgen planten op kantoor echt voor meer productiviteit en creativiteit?

Hell yeah! Dat komt eigenlijk door twee factoren. Planten zorgen voor extra zuurstof waardoor je helderder kan nadenken en betere beslissingen kan maken. Toch komt de allergrootste bijdrage van planten omdat ze mensen simpelweg aan de natuur doen denken. Van oorsprong zijn wij natuurmensen en de aanwezigheid van groen heeft nog steeds een rustgevend effect op ons. Het resultaat? Minder stress waardoor je creatiever en productiever op de werkvloer bent!

Kan ik op factuur betalen?

Jazeker. Als je op factuur wil betalen, kan je jouw bestelling mailen naar hallo@plantsome.nl. Dan maken wij handmatig een order voor je aan en ontvang jij de offerte in je mailbox. Let op! Dit kan alleen voor bedrijven geregeld worden.

Hoe en wanneer worden de planten afgeleverd?

Je gloednieuwe groene collega’s worden door PostNL óf onze eigen bezorgservice bezorgd. Door de speciaal ontworpen verpakking hebben je planten een veilige reis en komen ze zonder bladscheuren bij je aan. Geef tijdens je bestelling je gewenste leverdatum aan. Dit kan tot twee weken vooruit.

Wat doe ik als een plant of pot beschadigd bezorgd wordt?

Even flink balen natuurlijk! En daarna neem je direct contact op met onze plantenservice zodat we zo snel mogelijk een nieuw exemplaar kunnen opsturen. Hier rekenen we natuurlijk geen extra kosten voor.

Komen jullie de planten ook verzorgen?

Nope, maar we sluiten dit niet uit in de toekomst! In de tussentijd kan je de Plantsome app downloaden om je planten te verzorgen. Je krijgt voeding- en watermeldingen zodat je groene collega’s niks tekortkomen. Daarnaast staat onze plantenservice altijd paraat voor al je plantvragen!

Hoe houd ik kantoorplanten in leven?

Een terechte vraag. Planten op kantoor worden misschien wat sneller verwaarloosd dan planten thuis. Daarom hebben we het zo simpel mogelijk voor je geprobeerd te maken. Onze kantoorplanten zijn makkelijke planten met relatief weinig verzorgingseisen. Download de Plantsome app en voeg je groene collega’s toe. Dan sturen wij je watermeldingen met daarin de gewenste hoeveelheid water. Kind kan de was doen!

Hebben jullie ook hydrocultuur?

Nope. Niet alle planten gaan goed op hydrocultuur en met potgrond kan je makkelijker van pot wisselen. We sluiten hydrocultuur trouwens niet uit voor in de toekomst.

Nog vragen?

Voor al je vragen, speciale wensen of grote orders kan je altijd contact met ons opnemen. Vul het onderstaande formulier in. Dan geven Job of Kim binnen één werkdag een reactie. Beloofd.

Supersimpel planten verzorgen met onze gratis app

Jij bestelt jouw nieuwe groene vrienden vanuit je luie kantoorstoel en wij bezorgen ze snel én veilig. Je wordt ongetwijfeld smoorverliefd op ze! Maar na de kennismaking komt de volgende fase in jullie relatie… de sleur. Hoe blijf je verliefd? Met onze verzorgings-app is dat heel makkelijk! Zet jouw planten in het logboek en de app waarschuwt je als ze wat liefde nodig hebben. Liefde was nog nooit zo makkelijk..

Over de app
... ...