En de werknemer
van de maand is...

Wij weten hoe jouw ideale werknemer eruit ziet! Hij is groen, heeft luchtzuiverende eigenschappen, produceert zuurstof en is supermakkelijk in de omgang. Zijn aanwezigheid zorgt ook nog eens voor de vermindering van stress en verhoging van productiviteit. Enzi, Guus en Pleun worden jouw nieuwe werknemers van de maand!

Kies het plantpakket dat het beste bij jou past

Kleine Kudde 6700

Voor het knusse kantoor. Een pakketje met daarin onze meest ambitieuze collega’s! Ze zijn altijd als eerste op kantoor en gaan als laatste weer weg! Enzi, Lucas en Bertie helpen jou naar een omzet waar je ‘U’ tegen zegt. Met deze groene vrienden aan je zijde voel je de productiviteit toenemen en wordt je creatiever dan ooit tevoren.

  • 1 — 5 medewerkers (25m2)
  • Makkelijk te verzorgen
  • Krachtpatsers die tegen een stootje kunnen
bekijk dit pakket
Mooie Middelmaat 12700

Deze groene amigo’s gaan voor jou de confrontatie aan met schadelijke stoffen en zorgen voor een jungle-achtige vibe! Ze werken zich een slag in de rondte, maar ze vallen jou en jouw collega’s er niet mee lastig. Eileen de ficus zorgt voor de muzikale entertainment in deze groep, maar maak je geen zorgen, je zal er net zoveel last van hebben als dat je van een silent disco hebt.

  • 6 — 10 medewerkers (50m2)
  • Hebben sterke luchtzuiverende eigenschappen
  • Verhogen de creativiteit en productiviteit
bekijk dit pakket
Groen Geschut 19700

De strijdkrachten verzamelen zich in jouw kantoor! Verkleed in schutkleuren vormen zij een ijzersterk front en gaan ze de strijd aan met benzeen, formaldehyde en koolmonoxide. Ze roeien de schadelijke stoffen uit en met hun sterke luchtzuiverende eigenschappen produceren ze frisse lucht in overvloed!

  • 11 — 15 medewerkers (75m2)
  • Makkelijk te verzorgen
  • Gaan de strijd aan met schadelijke stoffen
bekijk dit pakket

Wat anderen zich afvroegen

De meestgestelde vragen op een rijtje, lekker makkelijk! Staat jouw vraag er niet tussen? Onze plantenservice helpt je graag!

Waarom zorgen planten op kantoor voor meer productiviteit en creativiteit?

Dat komt door twee factoren. Planten produceren ten eerste zuurstof, iets wat wij mensen erg op prijs stellen. Door meer zuurstof in de lucht kan je helderder nadenken en betere beslissingen nemen. Echter komt de grootste bijdragen van planten simpelweg doordat het mensen aan de natuur doet denken. Wij zijn van oorsprong natuurmensen en de aanwezigheid van groene planten heeft nog steeds een erg rustgevende werking op ons. Dit zorgt er dus voornamelijk voor dat je minder gestressed bent en daardoor dus creatiever en productiever.

Kan ik op factuur betalen?

Wij begrijpen dat de besteller vaak niet de betaler is bij een zakelijke aanschaf. Daarom is het geen probleem om op factuur te bestellen, neem daarvoor even contact op met onze plantenservice.

Hoe en wanneer worden de planten afgeleverd?

Jouw nieuwe groene collega's worden door PostNL bezorgd, in een speciaal ontworpen verpakking die ervoor zorgt dat de planten een veilige reis hebben. Je kunt daarbij tijdens het bestellen jouw gewenste leverdatum aangeven, tot twee weken vooruit. Zo weet je zeker dat de planten niet voor een dichte deur staan.

Wat doe ik als een plant of pot onderweg beschadigd is geraakt?

Even flink balen natuurlijk! En daarna neem je gelijk contact op met onze plantenservice zodat we zo snel mogelijk een nieuw exemplaar op kunnen sturen. Hier rekenen we vanzelfsprekend geen extra kosten voor.

Hoe houd ik de planten in leven op kantoor?

Een terechte vraag, dit is namelijk één van de grootste uitdagingen van het hebben van planten op kantoor. Gelukkig hebben we dit ook zo simpel mogelijk proberen te maken. Download de Plantsome app en voeg jouw planten toe aan de app. Vervolgens krijg je een melding op de dag dat ze weer water nodig hebben met daarin de gewenste hoeveelheid water. Een kind kan de was doen!

Cijfers & Data

Een groene werkomgeving is goed voor de gezondheid van jou en je collega’s! Vanuit zakelijk oogpunt bekeken zijn onze plantpakketten ook nog eens een slimme investering… Planten hebben namelijk een positieve invloed op de productiviteit en creativiteit en betalen zich dus zeker uit!

Productiviteit verhoogt 15 — 19% met planten ten opzichte van werkplek zonder planten

Bron Rijksuniversiteit Groningen

Aanwijzingen dat planten concentratie en creativiteit verhogen.

Bron Journal of Environmental Psycholog

Planten zorgen voor minder ziekteverzuim.

Bron Norwegian University of Life Sciences

Interview onder werknemers geeft aan dat ze zich meer op hun gemak en minder gestressed voelen in een groene omgeving

Bron Smith & Pitt

Share the love

You’re not alone! Deze gelukszoekers gingen je voor en maakten van hun kantoor een jungle.

o

'Ik heb zakelijk planten besteld en was elke keer weer verrast door de service, grappige en persoonlijke benadering. :) Verder was ik heel tevreden over hun snelheid, kwaliteit van de planten, vervoer in sterke doos, de website en niet te vergeten de app! Echt een aanrader.'

Marloes, TIG
o

“Onwijs toffe website en planten, waardoor ons hele kantoor vol staat met mooie nieuwe groene vrienden, waar we erg blij mee zijn. Wij zijn fan!”

Eydenberg Retail Projects
o

“Zelde een bedrijf mee gemaakt dat zo pro-actief is, met je mee denkt en uiterst goede service bied. Iedere keer weer verrassen ze me! En dan krijg je ook nog een een prachtig en kwalitatief sterk product.'”

Manon, OneFit

Cadeau &
relatiegeschenken

Is je favoriete collega jarig of wordt er binnenkort een jubileum gevierd en ben je daarom op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan even een kijkje op onze cadeaupagina!

geef een cadeau

Grote orders?

Wil jij jouw werkplek met meer dan 15 planten vergroenen of heb je een speciale wens? Neem dan even contact met onze plantenservice op. Wij kunnen een op maat gemaakte offerte voor je opstellen, waarbij je vaak ook nog kan profiteren van een staffelkorting!

neem contact op

Super simpel planten
kopen en verzorgen!

Jij bestelt jouw nieuwe groene vrienden vanuit je luie kantoorstoel en wij bezorgen ze snel én veilig! Je wordt ongetwijfeld smoorverliefd op ze! Maar na de kennismaking komt de volgende fase in jullie relatie… de sleur. Hoe blijf je verliefd? Met onze verzorgings-app is dat heel makkelijk! Zet jouw planten in het logboek en de app waarschuwt je als ze wat liefde nodig hebben!

over de app