De perfecte pot voor ieder interieur!

De perfecte pot voor ieder interieur!

Hoe fijn als je groene vriend - mét pot natuurlijk - lekker gaat met de interieurtrends bij jou thuis? Wij geven je tips, want net zoals ieder potje een dekseltje heeft, past in ieder interieur een potje. Leggo!

 

Boom, boom, boom, boom, I want you in my room!

Heb jij de trendkleuren van 2021 al een plekje gegeven in jouw stulpje? Donkerblauw is terug van weggeweest, maar ook heftig om gelijk een muurtje mee te sauzen als je niet zo’n durfal bent. De oplossing? Onze Gina in petrol blauw! Perfect bij je retro meubel of naast je platenspeler. 

Niet zo’n hippe vogel? Ze staat ook geweldig bij een Scandinavisch interieur! Naast blauw is Gina namelijk ook verkrijgbaar in o.a. zwart en wit, dat in combinatie met haar strakke kontje - eh - vormen is ze perfect voor een neutraal of strak interieur. #bodypositivity 

Ben jij al klaar voor de zomer? Who cares! Een beetje curves? Yes, please! En voor je interieur geldt precies hetzelfde, spiegels met een beetje curve of een kaars met drie bochten zijn dé trend van het moment. Voor je potten geldt dan ook niets anders, want onze vriend Chub verblijd met zijn lekkere figuurtje binnen no-time jouw woonkamer. Chubs’ motto? Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist. Zeg, waar blijft die carnavals playlist?

Chub is verkrijgbaar in 5 kekke kleurtjes, zodat hij bij elk interieur zijn plekkie vindt. Lekker hoor!

 Een streepje voor
Ben je echt van de printjes en kekke behangetjes en ben je op zoek naar een pot die deze stijl complimenteert, maar ook goed past? Meet Ralph! Verwar ‘m niet met Wreck it Ralph, want het is niet de bedoeling dat je Griekse taferelen gaat toepassen met deze vriend. Ralph en zijn verticale wasbordje passen perfect in een interieur dat op zichzelf al lekker wat body heeft. Daarnaast kan hij door hem te combineren met een wat minimalistischere stijl een echte eyecatcher zijn. Van alle markten thuis deze man, wat wil je nog meer?!

 

The best of both worlds
Niet Ruuuuudy - maar Ruby! Ruby blijft liever binnen bij jou op de bank, of nouja, kast. Met haar slanke taille en flinke boezem steelt Ruby de show in jouw interieur, of je nou van vintage of hypermodern houdt. Door haar te gekke vormen valt ze op, je hebt namelijk absoluut niet te maken met een standaard terracotta pot, ook al kunnen die natuurlijk ook prachtig zijn! Ruby komt het beste tot haar recht als je haar combineert met een knappe groene vriend, wat dacht je van Ollie, of Marty?

 

 

Nog niet uitgekeken? Hier vind je al onze pottenvrienden, lekker op een rijtje!

Fotocredits
Headerfoto: Plantsome
Foto 1: Maria Orlova, via Pexels
Foto 2: Alexandra Gorn, via Unsplash
Foto 3: Ceyda Çiftci, via Unsplash
Foto 4: Ceyda Çiftci, via Unsplash
Foto 5: Ceyda Çiftci, via Unsplash
Foto 6: Michael Oxendine, via Unsplash
Foto 7: Maria Orlova, via Pexels
Foto 8: Josh Hemsley, via Unsplash

Verder lezen

    ... ...