Valentijnsdate-inspo voor je groene liefdes

Valentijnsdate-inspo voor je groene liefdes

14 februari, de meest romantische dag van het jaar. Ook jouw planten verdienen dan een extra beetje liefde. Heb je geen date-inspiratie? Zoek niet verder! Wij zetten de allerleukste Valentijnsdate-ideeën voor jou en je groene amigo op een rijtje.

 1. Pillowtalk

Wist je dat het goed is voor je amigo’s als je even met ze kletst? Meerdere onderzoeken wijzen uit dat planten harder groeien als je tegen ze praat. Dus steek wat romantische kaarsjes aan, zet het album van John Legend op de achtergrond aan en zeg wat lieve woordjes tegen je groene liefde. Dat heeft ‘ie wel verdiend. 1. Spa dagje

Je amigo’s zijn, net als jij, niet vies van een heerlijk spadagje. Trakteer ze op een heerlijke sproeibeurt of neem ze mee de badkamer in. Terwijl jij ligt te bubbelen in je badkuip, of onder de douche staat te soppen, geniet jouw bladmattie van hun speciale stoomsessie. Wil je ze echt verrassen? Koop dan een humidifier. Dit apparaat knalt de luchtvochtigheid voor je planten zo omhoog. Hmmmmm! 1. Bakkie doen?

Ken je jouw groentje nog niet zó goed? Dan wil je elkaar misschien eerst wat beter leren kennen voordat je ze naar je badkamer meeneemt. Een koffieafspraakje is dan de perfecte optie! Paultje - ons koffieplantje - staat altijd open voor een lekker bakkie pleur. 1. Klassiekertje

Ben je van de klassieke muziek? Perfect! Jouw amigo namelijk ook. Wist je dat het bewezen is dat planten sneller groeien onder het genot van een goed gecomponeerd klassiek stuk? Vraag maar aan Eileen. Deze vioolplant luistert het liefst de hele dag door naar de Vier Seizoenen van Vivaldi. Romantisch, toch? 1. Plantenpolygamie

Bij Plantsome oordelen we niet. We snappen heel goed dat je niet kan kiezen voor één groene liefde. Speciaal voor de plantenpolygamisten onder ons staan de plantenpakketten paraat. Zo houd je jouw plantenrelatie altijd spannend. 1. Bouwen met Bruno

Doe-cadeautjes zijn natuurlijk het allerleukst. Boris het terrarium is daarom de perfecte date voor iedereen die niet stil wil zitten. Je mag hem namelijk helemaal zelf in elkaar zetten! Zo kan je lekker met elkaar friemelen. Vieze vingers schrikken je niet af, toch? 

Nog single?
Heb je nog geen Valentijn? Misschien kan je even gaan speeddaten met één van onze amigo’s via de plantzoeker. Hier zou zomaar je nieuwe liefde tussen kunnen zitten!

 • Houd je van een makkelijk partner die niet te veel aandacht nodig heeft en lekker z’n eigen ding doet? Dan is Lucas misschien wel jouw perfecte Valentijn!
 • Zoek je toch wat meer affectie in je plantrelatie? Eileen en Joep zijn single and ready to mingle.  
 • Wil je je plantenpartner overladen met alle groene liefde die je hebt? Dan zijn deze kleffe en veeleisende amigo’s Snico en Sophia geschikte datekandidaten.
Who’s it gonna be? Tag ons in je foto met jouw plantendate op Instagram met #showmeyourplantsome in je feed en maak kans op €50 Plantsome-tegoed!

 

Verder lezen

  ... ...