Size matters. Onze nieuwe XL-amigo’s!

Size matters. Onze nieuwe XL-amigo’s!

Groot, groter, groot; voor ons kunnen de groene amigo’s niet groot genoeg zijn! Daarom besloten we om een paar XL-vrienden aan de Plantsome-familie toe te voegen. De komende tijd zullen we onze grote vrienden aan je voorstellen; om te beginnen met Snico XL!

Snico - Strelitzia Nicolai 

Snico behoort inmiddels tot één van de populairste planten. Je kent ‘m misschien wel als Strelitzia Nicolai, maar wij noemen ‘m gewoon Snico. Zijn grote bladeren geven een toffe uitstraling in iedere ruimte! Snico haalt heel Jungle Book met zijn Jungle-Vibes in huis. Als je van beren leren kan..

Snico XL

Verzorging Snico

Snico is een vrij dorstige jongen en heeft veel zonlicht nodig. Verder eet hij niet veel; in de zomermaanden 1x per 2 weken een beetje plantenvoeding is meer dan genoeg. Door zijn mooie grote bladeren is hij een luchtzuiverende plant, nóg een voordeel van deze topper! Wat je wel even moet weten, is dat de oudere bladeren van de Strelitzia uit zichzelf scheuren. Maar ja, zo is de natoer! 

Ben je nieuwsgierig naar meer XL-amigo’s? Zoek dan via de Plantzoeker naar 'lekker grote planten' en ontmoet het broertje van Snico XL! Zoek je naar inspiratie voor je XL-kamerplant bij jou thuis? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Verder lezen

    ... ...