Met tropische tunes de lente in!

Met tropische tunes de lente in!

Het is weer lente! Dat betekent maar één ding: het is bijna zomer! De tijd van tropische tunes onder het genot van een heerlijk verkoelend drankje en zonnestralen op je bol. Dit jaar wellicht even niet op een festival of een druk strand, maar relaxed in je eigen achtertuin of op je balkon. 

Om dat sfeertje écht tropisch te maken mogen wat groene rakkers natuurlijk niet ontbreken. Wij presenteren daarom trots een kleine collectie planten die al swingend jouw huiskamer in komen! Sam en het Lentekabinet zijn daarbij niet willekeurig samen gekomen, maar door niemand minder dan Sam Feldt uitgekozen. 

Sam Feldt is een actie gestart om bomen te planten door het luisteren van muziek. Voor elke 250.000 streams van zijn populaire track Hold Me Close wordt er een boom geplant in Costa Rica. Het perfecte nummer voor die tropische chillsessie bij je thuis!

Sam

Polyscias Parsley Bonsai

Sam is een kek plantje dat is opgegroeid bij onze kweker JoGrow. JoGrow is onderdeel van het kwaliteitsmerk Decorum, wat betekent dat dit dus écht een toppertje van een plant is.

Het Lentekabinet

Het Lentekabinet bestaat uit een paar tropische goden die allemaal lid zijn van de Decorum-familie. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Verder lezen

    ... ...