Maak met deze interieurtips je Urban Jungle 2020-proof!

Maak met deze interieurtips je Urban Jungle 2020-proof!

New year, new me! … right. Wij zijn niet zo van de goede voornemens, dus een motivatiespeech om jou naar de sportschool te krijgen zit er helaas niet in. #suckervoorsnoepies Wel snappen wij dat je misschien toe bent aan wat nieuws om je schuldgevoel te negeren. Misschien iets tofs voor in huis? Wij laten jou graag zien welke stijlen het komende jaar populair zijn en welke kamerplanten hier het beste bij passen! 

Miami Vibes 

Sjon, Sjee, Strand, lekker hoor Miami! Deze zonnige stad heeft de laatste maanden menig interieur ge√Įnspireerd en is daarom uitgeroepen tot een van de trends van 2020. Miami Vibes staat bekend om de combinatie van pastelkleuren met goud/koperen accessoires. De pastelkleuren geven de heldere avondluchten van Miami weer terwijl de goud/koperen accessoires het bruisende leven van Miami representeren. Zo, weten we dat ook weer. Onze Calathea‚Äôs gaan erg lekker op Miami Vibes en geef ze eens ongelijk; met die roze bladeren passen ze perfect bij deze trend! Hier kan je onze groene vrienden vinden:

1. Sophia - Calathea Medallion

2. Joshua - Calathea Ornata

3. Donna - Calathea Triostar

4. Laura- Calathea Whitestar 

5. Julia - Calathea Rufibarba

 

Yellow there!

kevin Wij waren al gek van deze kleur, maar schijnbaar zijn wij niet de enige en is de kleur geel officieel uitgeroepen tot DE kleurtrend voor komend jaar. Wat een trendsetters zijn wij toch. Wetenschappers zeggen dat geel zorgt voor een gevoel van licht, ruimte en energie. Kijk, dat moeten we hebben. Om nu gelijk je hele huis vol te smijten met geel, raden we je niet aan. Teveel geel zou dan namelijk weer kunnen zorgen voor een gevoel van verwarring. Maar hé, doe waar je zin in hebt! Om rustig te starten zou je natuurlijk wel een paar kleine accessoires kunnen toevoegen aan je interieur zoals kaarshouders of een pot/vaas! Amigo's die goed passen bij deze trend:

1. Plantenpot Bjorn 

2. Johnny - Yucca (L) 

3. Johny - Yucca (M)

4. Alfredo - Monstera Deliciosa 

5. Ollie - Alocasia Zebrina 

 

Doe maar duurzaam 

 

In 2020 zullen steeds meer mensen het belangrijk vinden om ‚Äėduurzamer‚Äô te gaan leven en dit toe te passen in hun interieur. Belangrijk hierbij is dat er goed nagedacht wordt of de aankoop voor langere tijd mee kan gaan. Ah, op die 'derdehands' fiets.¬†

Allemaal leuk en aardig maar wat heeft dit met planten te maken? Nou, onze groene vrienden zijn taai en terwijl je een bosje bloemen na een week kunt weggooien, heb jij een freund for life √©n kun je zelfs je eigen duurzame urban jungle cre√ęren door zelf te gaan stekken! Onderstaande amigo's zijn helden in baby's maken:

1. Marco - Pilea Peperomioides (Pannenkoekplant)

2. Bertie - Graslelie (Chlorophytum)

3. Charlie - Rhipsalis Cashero 

4. Pippi - Begonia Polkadot Maculata

5. Bala - Clusia Princess

 

Urban Jungle

In the jungle the 'fuckerisgeenplekmeeroverinhuismaarjeblijftzekopen'' jungle.. De laatste trend die we met jullie delen is de Urban Jungle trend! Deze trend combineert de jungle met het stedelijke leven. Een stedelijk interieur bestaat vooral uit aardse tinten, ruwe materialen en houten accessoires.¬† De jungle is hier aan toegevoegd om het interieur een flinke boost te geven. Met de bladeren van Baloe cre√ęer jij in een handomdraai het ‚Äėjungle‚Äô gevoel. Gooi er nog wat lianen bij in je woonkamer, maak gebruik van houten meubels zoals bijvoorbeeld onze planttafel en voila; je eigen jungle is klaar voor gebruik! Deze amigo's passen in elke Urban Jungle:

1. Snico - Strelitzia Nicolai 

2. Baloe - Bananenplant Musa Dwarf Cavendish

3. Bob - Cactus Euphorbia (L)

4. Eileen - Ficus Lyrata

5. Mojo - Dracaena Janet Lind (130 cm) 

 

 

Met een van de bovenstaande planten in je interieur scoor je sowieso bij je familie/vrienden. Nieuwsgierig geworden naar meer amigo's? Zoek dan via onze Plantenzoeker naar jouw perfecte match! Op zoek naar meer inspiratie? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!

 

 

Verder lezen

    ... ...