Interieur trends én je favoriete amigo's!

Interieur trends én je favoriete amigo's!

Planten zijn helemaal de shit; een aanvulling op je interieur en dan ook echte eyecatchers; zoals we dat zo lekker trendy noemen. Nu hebben we ontdekt dat er inmiddels veel verschillende type plantenliefhebbers zijn met allemaal een andere interieur smaak. Wij vinden dit natuurlijk helemaal te gek en doen niets liever dan met jullie meedenken. Want ja, onze groene amigo’s hebben stiekem zelf ook wel hun voorkeuren qua interieur. Deze blog is all about de interieurtrends van de afgelopen tijd in combinatie met je favoriete amigo’s!

Rauw en industrieel

Duurzaamheid is here to stay en dat zien we ook terug in verschillende interieurstijlen. Industrieel wonen is een stoere, rauwe woontrend die de afgelopen tijd steeds bekender is geworden. De stijl kenmerkt zich door natuurlijke materialen, aardetinten, staal, leer én grote materialen; grote planten dus!

Onze grote mannen; Alfredo, Mojo, Noah en Eileen voelen zich helemaal op hun plek in een industriële omgeving. Op vrijdagavond een biertje, voetbal en een bitterbal, een betere woonplek kunnen ze zich niet voorstellen!

Industrieel_interieur

[bron]

Hey joh, hippie! 

Een andere woontrend die ook volledig is geïnspireerd op duurzaamheid is natuurlijk het hipsterinterieur; schapenvelletjes, printjes, vintage meubels en héél veel Rotan! Zie je het type woning al voor je? Onze hangvrienden en cactussen passen perfect in dit interieur en staan dan ook te springen om aan je kast te hangen en op je tafel en kastjes te chillen.

Deze hippie’s; Amelia, Willie Warblad, Bas Blad, Faber He-yo en Bob, houden van tierelantijntjes, vegan food en kneuterigheid. De perfecte match voor bij jouw vintage interieur!

Hipster_interieur

[bron]

California girls

En last but not least; misschien wel de grootste interieurtrend van dit moment. Pasteltinten, speels en fris; planten zijn bij dit interieur onmisbaar! Dit interieur is vaak in combinatie met old time houten kastjes en tafeltjes, haakwerk en rieten manden. Fluwelen banken, goud en marmer zijn ook onmisbare elementen in dit girly interieur. Ja, mannen die dit lezen; sterkte als je je herkent in bovenstaand interieur; you’re living the california dream.

Onmisbaar in dit interieur zijn natuurlijk de Calathea’s! Verder zijn Marco, Joep en Vera ook favorietjes binnen deze stijl.

California_interieur

[bron]

Herken jij je in een van deze bovenstaande interieurstijlen? Wij zijn heel benieuwd hoe onze groene amigo's bij jou thuis floreren! Laat het ons weten via Instagram door ons te taggen (@plantsome) of gebruik te maken van #Plantsome!

Ben je opzoek naar een nieuwe groene vriend? Check onze kamerplanten pagina of gebruik de plantzoeker.

Verder lezen

    ... ...