Instagram inspiratie: Deze groene influencers wil je volgen!

Instagram inspiratie: Deze groene influencers wil je volgen!

Een exotische jungle creëren van jouw woonkamer is een ware trend, als we het platform Instagram mogen geloven. Steeds meer influencers, lees: plantfluencers laten hun betoverende huiskamer die volgebouwd staat met diverse plantensoorten aan al hun volgers zien. Ben jij jouw plantencollectie ook aan het uitbreiden tot urban jungle en ben je benieuwd naar welke plantfluencers jij dan absoluut moet volgen voor inspiratie? Lees dan snel verder. In dit artikel lichten we de 5 groenste influencers op Instagram uit!


 • Jelmer de Boer (@jelmerdeboer)
 • Schrijver en sinds de komst van Instagram ook blogger’tje’ (zo noemt ‘ie het zelf). Hij heeft onder andere het boek ‘Handboek voor mensen die hun kamerplanten altijd dood laten gaan’ geschreven. Hij heeft dus ook wel een kleine obsessie voor kamerplanten, zo blijkt. Zijn andere account @ikweetniksvankamerplanten is ook absoluut het volgen waard!


 • Erin Harding (@cleverbloom)
 • Erin Harding, 39 jaar oud,  blogger en social media marketeer. Vanuit het plaatsje Portland, Verenigde Staten beheert ze haar Instagram account waaraan je meteen kunt zien dat we hier te maken hebben met een echte plantenfanaat. Ze heeft er dan ook een boek over geschreven: ‘How To Raise A Plant And Make It Love You Back’. Ook heeft ze een ander vergelijkbaar Instagram account onder haar hoede die barst van de volgers: @houseplantclub.


 • Jellina Detmar (@jellinadetmar)
 • De Nederlandse Jellina heeft het ook voor elkaar hoor! Ze heeft bijna 200.000 volgers die iedere dag kwijlend wegdromen bij de foto’s van haar ‘Industrial Urban Jungle’, zoals ze het zelf noemt. Ze post voornamelijk kiekjes van haar interieur, bomvol met groene amigo’s. Wij zijn fan!


 • Mannen met planten (@Boyswithplants)
 • Met meer dan 95.000 volgers past dit account perfect in het rijtje van groenste influencers op Instagram. Vooral de vrouwelijke lezers van dit blog zullen deze tip waarderen ;). Dit account post namelijk vooral foto’s van jonge mannen die poseren met hun planten. Super sexy wel. Neem een kijkje op dit profiel en oordeel zelf.


 • Theo-Bert Pot (@theobert_pot)
 • Hij gaat niet alleen lekker op Instagram, maar heeft ook zijn eigen blog: ‘The Nice Stuff Collector’ waarin hij schrijft en fotografeert over ontwerpers, op welke manier zij werken, wat hun inspiratie is en op welke manier men te werk gaat om zijn/haar passie na te jagen. Op zijn Instagram account plaatst hij vooral foto’s van zijn eigen woning in Den Haag, – natuurlijk – volledig ingericht met kamerplanten.

   

  Natuurlijk kun voor je dagelijkse planten inspiratie ook ons eigen Instagram account volgen! Op @plantsome plaatsen we foto's van de groenste interieurs, onze eigen kamerplanten assortiment en tips & tricks voor de verzorging van jouw groene amigo.

  Headerfoto bron: @ourdearlife

  Verder lezen

   ... ...