Dé interieurtips van Westwing deze herfst

Dé interieurtips van Westwing deze herfst

Groen én mooie meubels gaan hand-in-hand tijdens het creëren van je droominterieur. Daarom werken we tijdens de Oktober Woonmaand samen met de interieurexperts van Westwing Home & Living. Via WestwingNow vind je niet alleen allerlei mooi spul om je woning mee op te fleuren, maar je kan ook gebruikmaken van een interieurservice via Westwing Studio. Om je daar een klein voorproefje van te geven, hebben de experts van Westwing hun belangrijkste interieurtips van deze herfst voor je op een rijtje gezet.

 

Tip 1: Licht, licht, licht!

De dagen worden steeds korter en het donkere seizoen is nu echt aangebroken. Om niet in een winterdepressie te duikelen, adviseren de Westwing experts om je woning te voorzien van lekker veel lichtbronnen. Of je het nou hebt over een tafellamp, kleine sfeerlichten of knusse kaarsen: more = more!

Deze schaduwplanten zijn trouwens niet zo rouwig wanneer ze iets minder daglicht krijgen.  

 

Tip 2: Knusse kussens en warme dekens

Je bank of fauteuil is de uitgelezen plek om wat meer sfeer in huis te brengen. Met kekke kussentjes en leuke gehaakte dekentjes kom je al snel een heel eind. In de herfst zijn rode, bruine, maar ook de groene tinten favoriet!

Je woonkamer in één klap écht gezellig maken? Bekijk ons woonkamerpakket eens!

 

Tip 3: Back to nature! – Maar dan binnen.

Je hebt het ons misschien wel eens vaker horen zeggen, maar groen is goed voor je mentale gesteldheid. Echt. Zeker nu we ons onder die warme dekentjes op de bank hebben geïnstalleerd, is het heel belangrijk om groen in huis te halen. Naast dat kamerplanten al-tijd een goede optie zijn, kan je met een paar stijlvolle vazen wat knappe boeketten in huis halen. Dahlia's, chrysanten, gerbera's en asters zijn bijvoorbeeld prachtige bloemen voor deze tijd van het jaar.

Ben je nog geen natuur-talent als het gaat om plantverzorging? Dan is ons plantenpakket De Instappers misschien wel iets voor jou.

 

Tip 4: Likje verf?

Omdat we met z’n allen in oktober wat meer binnen leven, is iedereen in de weer om het interieur te upgraden. Je muren een nieuw kleurtje geven, is één van de snelste manieren om je interieur op te frissen. Denk aan een potje verf met herfstige warme tinten. Wallpapers met bijvoorbeeld gebloemde motieven zijn trouwens ook weer he-le-maal hot.

Als je fan bent van schilderachtige bladpatronen, moet je onze Aglaonema Silverbay, Epipremnum aureum of Scindapsus pictus eens ontmoeten. 

 

Op zoek naar de ideale plantenmatch voor jouw interieur? Probeer de plantzoeker eens!

Verder lezen

    ... ...