8x de leukste Moederdag cadeaus!

8x de leukste Moederdag cadeaus!

8x de leukste Moederdag cadeaus

Het is weer bijna tijd om onze allerliefste moeders extra in het zonnetje te zetten. Vroeger kwam je met een ontbijtje op bed, een zelfgeknutseld pennenbakje of een zoet gedichtje misschien wel weg, maar dit jaar verdient ze wel iets speciaals, toch? Daarom hebben wij alle leuke Moederdag cadeautips voor jou op een rijtje gezet!

 

1. Marimo moss ball

Er is geen één moeder die je niet blij maakt met onze Alfie. Deze Marimo moss ball is een mega-origineel cadeau waar je moeder van gaat glunderen op Moederdag! Ze mag helemaal zelf het aquariumpje van dit levende algendiertje inrichten. Dat wil je toch?

 

2. Boris het terrarium

Als jouw moeder van lekker wroeten in de aarde houdt, moet je bij Boris wezen! Dit terrarium mag ze namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. Met wat kiezelstenen, mooie stukken mos en drie kleine planten heeft ze een eigen mini-ecosysteem die ook nog eens super makkelijk te verzorgen is. Ideaal!

 

3. Een Tillandsia

Houd je het liever luchtig? Dan zijn Ed de Tillandsia Silver in Ring of Annet de Tillandsia Magic Ball een goed idee voor Moederdag. Deze luchtplantjes zijn zo ongeveer de makkelijkste planten om te verzorgen. Ze halen namelijk zelf hun voeding uit de lucht. Als mams eens in de twee weken even langs gaat met de sproeier zijn deze luchtige amigo's snel tevreden.

 

4. De Babyboomers

Ben je net uit huis gegaan en heeft moeders last van het ‘lege-nest-syndroom’? Dan is dit babyplantenpakket hét perfecte Moederdag cadeau. Een cadeauverpakking gevuld met drie kleine koters die je moeder gezelschap kunnen houden als jij er wéér niet bent. Maar pas op! Kleine plantjes worden snel groot.

De Babyboomers - babyplantenpakket

 

5. Het Mama Botanica boek

Voor de moeders die altijd al hebben gedroomd van een urban jungle is het boek van Mama Botanica het perfecte cadeau! In het boek Een huis vol planten vertelt plantenguru Iris van Vliet je alles wat je moet weten over de allerbeste plantenverzorging.   

 

6. Bo Kito

Als je het aan je moeder vraagt, zal ze misschien zeggen dat er niks boven een glas wijn gaat.. totdat ze Bo Kito ziet! Deze Monstera Monkey Mask in glas is top idee voor Moederdag. Kijk nou wat een plaatje. Daar kan geen glas wijn tegenop, toch?

 

7. De Buitenbazen

Aan de moeders met een lekker balkonnetje of een tuin hebben we natuurlijk ook gedacht. Onze Buitenbazen bieden zich maar al te graag aan als Moederdag cadeau. Misschien heeft je moeder altijd al een olijfboom of vijgenboom gewild. Anders hebben we ook nog wat bamboe, een waaierpalm of een rode bananenplant in de aanbieding. We got you!

 

8. Giftbox

Is je moeder zo’n veeleisend type dat nooit écht tevreden is met jouw cadeautjes? Dan is de giftbox de allerbeste Moederdag tip. Een mooie groene doos gevuld met ons luchtplantje Fred en een Plantsome cadeaubon met een bedrag naar keuze. Dan zoekt ze het maar lekker zelf uit! Kan je even niet persoonlijk bij je moeder op bezoek? Geen zorgen, digitale giftcards kan je ook gewoon bij ons fixen.

 

Ben je op zoek naar meer originele Moederdag cadeau-ideeën? Dan kan je altijd inspiratie opdoen onze Instagram- en Facebookpagina!

 

Verder lezen

    ... ...