8x de leukste Moederdag cadeaus!

8x de leukste Moederdag cadeaus!

Het is weer bijna tijd om onze allerliefste moeders extra in het zonnetje te zetten. Vroeger kwam je met een ontbijtje op bed, een zelfgeknutseld pennenbakje of een zoet gedichtje misschien wel weg, maar dit jaar verdient ze wel iets speciaals, toch? Daarom hebben wij alle leuke Moederdag cadeautips voor jou op een rijtje gezet!

 

1. Koffie-plantenpakket

Voor de echte koffiesnobs onder ons hebben we een ideaal cadeaupakket samengesteld. Geef Paultje het koffieplantje (Coffea Arabica) met de befaamde Man met Bril koffiecups cadeau. Dan is je volgende bakkie pleur bij Moeke een gegarandeerd succes. Wat Paultje in zijn koffie drinkt? Wat water en een scheutje plantenvoeding alsjeblieft.

Is ma geen koffiedrinker? Bekijk onze andere cadeaupakketten eens.

Koffieplantenpakket

 

2. DIY-terrariumpakket

Als jouw moeder van lekker wroeten in de aarde houdt, moet je bij Boris wezen! Dit terrarium mag ze namelijk helemaal zelf in elkaar zetten. Met wat kiezelstenen, mooie stukken mos en drie kleine planten heeft ze een eigen mini-ecosysteem die ook nog eens super makkelijk te verzorgen is. Ideaal!

Boris is niet ons enige terrarium. Bekijk ze hier allemaal!

 

3. Het babyplantenpakket

Heeft moeders last van het ‘lege-nest-syndroom’? Dan is dit babyplantenpakket hét perfecte Moederdagcadeau. Een cadeauverpakking gevuld met drie kleine koters die je moeder gezelschap kunnen houden als jij er even niet bent. Maar pas op! Kleine plantjes worden snel groot.

De Babyboomers - babyplantenpakket

 

4. Een plant op water

Als je het aan je moeder vraagt, zal ze misschien zeggen dat er niks boven een glas wijn gaat.. totdat ze Bo Kito ziet! Deze Monstera Monkey Mask in glas is top idee voor Moederdag. Kijk nou wat een plaatje. Daar kan geen glas wijn tegenop, toch? 

We hebben nog een hele hoop andere groene amigo's met een zwemdiploma. Bekijk hier al onze planten op water en luchtplanten

 

 

4. Een olijfboom

Aan de moeders met een lekker balkonnetje of een tuin hebben we natuurlijk ook gedacht. Onze Dotan de olijfboom is dé groene sfeermaker voor iedere buitenruimte. Deze buitenplant is wintergroen én winter hard. Het ideale Moederdagcadeau als je het ons vraagt.

Benieuwd naar onze andere buitenplanten? Hier vind je ze allemaal!

 

5. Het Aglaonemapakket

In het plantenpakket De Amazing Aglaonema's vind je misschien wel één van onze knapste plantcombo's. Met 3 verschillende Aglaonema's weet je zeker dat jij het perfecte moederdagcadeautje hebt gescoord.

Nog meer voordeelpakketten? Bekijk ze hier!

 

6. Een luchtplantje

Houd je het liever luchtig? Dan zijn Ed de Tillandsia Silver in Ring of Annet de Tillandsia Magic Ball een goed idee voor Moederdag. Deze luchtplantjes zijn zo ongeveer de makkelijkste planten om te verzorgen. Ze halen namelijk zelf hun voeding uit de lucht. Als mams eens in de twee weken even langs gaat met de sproeier zijn deze luchtige amigo's snel tevreden.

Bekijk hier ál onze luchtplanten

 

7. Bloeiende planten

Met een bloemetje zit je op Moederdag eigenlijk al-tijd wel goed. Al helemaal als deze bloemen (bijna) niet verwelken. Dat maakt dat de Hibiscus misschien wel het ideale Moederdag cadeau is. Je weet wat ze zeggen: Rozen zijn rood, brandjes moet je blussen, bloemen verwelken snel, behalve deze hibiscussen.  

 

8. Een giftbox

Is je moeder zo’n veeleisend type dat nooit écht tevreden is met jouw cadeautjes? Dan is de giftbox de allerbeste Moederdag tip. Een mooie groene doos gevuld met ons luchtplantje Fred en een Plantsome cadeaubon met een bedrag naar keuze. Dan zoekt ze het maar lekker zelf uit! Kan je even niet persoonlijk bij je moeder op bezoek? Geen zorgen, digitale giftcards kan je ook gewoon bij ons fixen.

 

Ben je op zoek naar meer originele Moederdag cadeau-ideeën? Dan kan je altijd inspiratie opdoen onze Instagram- en Facebookpagina!

Verder lezen

    ... ...