Buitengewoon: onze nieuwe buitenplanten!

Buitengewoon: onze nieuwe buitenplanten!

Is jouw favoriete sport bitterbal? Helaas, dat gaat er bij onze Fitte Fruitbazen niet in (hooguit een shotje Pokon op z’n tijd). Volgens deze planten is een dag zonder burpees, een dag niet geleefd. Onze Kim, Khloé en Kylie flexen, bulken en squaten er op los. Tja, dat is de fitgirl/boy leef. Aan de andere kant, het houd je wel van de straat. Net zoals ons nieuwe Buitenbazen pakket en onze nieuwe appelbomen. Altijd al je balkon of tuin willen opknappen? Dit is je kans! Bekijk hier onze nieuwe amigo's. 

Fitte Fruitbazen 

 

Je denkt misschien Plantsome, wat een takkezooi.. klopt, niks is minder waar. Maar gelukkig veranderen deze lelijke eendjes snel genoeg in een mooie zwaantjes. Al onze fruitbomen zijn namelijk eerder geplant en zijn in februari begonnen met groeien (het kan dus zijn dat jouw amigo er al een beetje anders uitziet dan op de product foto). 

Als deze Fitte Fruitbazen genoeg zonlicht krijgen, kunnen ze tussen juli en eind oktober geoogst worden, jummy!  Vanaf november houden deze dames een winterslaap. Je kunt ze dan gerust buiten laten staan, ze zijn bestand tegen een vrieskou tot en met -10 graden. In het voorjaar zullen ze opnieuw beginnen met groeien zodat jij tegen het einde van de zomer weer heerlijk kan genieten van jouw smoothiebowl met fruit!

De Fitte Fruitbazen bestaat uit:

- Bramenplant - Kim 

- Frambozenplant - Kylie 

- Blauwe bes plant - Khloé

Buitenbazen

In de jungle van Madagascar zijn ze niet meer welkom. Geen idee wat onze bazen Alex, Melman, Dotan en Gloria hebben gedaan, maar het schijnt dat ze verbannen zijn door een of andere koning van de jungle. Oeps.. Zodra wij het hoorden hebben we het vliegtuig gepakt, met een gevaar voor eigen leven deze buitenbazen meegenomen en ze veilig in onze kassen gezet. Heb jij een plekje vrij op je balkon, terras of tuin? Door het aanschaffen van deze Buitenbazen breng jij de jungle gewoon naar je huis toe. Dus pak alvast een liaan erbij, oefen nog even goed op die oerkreet en laat je lekker gaan. Zo wordt thuis zitten nog leuk ook. #sorrybuurvrouw

Het Buitenbazen pakket bestaat uit: 

- Musa Basjoo (Bananenplant) - Alex

- Chamaerops Humilis (Europese Dwergpalm) - Gloria

- Olea (Olijfboom) - Dotan 

Appelbomen

Graag stellen wij jullie voor aan onze genies van appelbomen, Isaac (Malus Domestica Jonagold) en Marie (Malus Redlove). Deze amigo's zijn eerder geplant en in februari begonnen met groeien (het kan dus zijn dat je appelboom er al een beetje anders uitziet dan op de foto!) Op dit moment hebben ze kleine, wit/roze bloesem en als Marie en Isaac genoeg zonlicht krijgen, kun jij ze tussen september en eind oktober al oogsten.

Isaac staat bekend als een van de populairste appels die je kan vinden in de supermarkt en heeft een zachtzure smaak. Onze Marie is wat minder bekend maar wel super bijzonder. Niet alleen haar schil is rood, ook het vruchtvlees! Dit vruchtvlees zorgt voor een zoete, verfrissende smaak met een vleugje bes.  

Bekijk hier de Malus Redlove en de Domestica Jonagold.

Met deze bladmatties bouw jij je jungle pas echt uit. Wil je meer informatie en inspiratie over alles wat met planten te maken heeft? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

 

Verder lezen

    ... ...