Vetplanten

Echte zonaanbidders die best een tijdje droog kunnen staan. Onze vette vetplanten!

Vetplanten

Waarom heb jij een vetplant nodig?

Werken, chillen met je matties, sporten, op vakantie. We hebben het er maar druk mee. Maar hey, vergeet je groene amigo’s niet! Onze overvolle agenda’s zorgen ervoor dat de verzorging van je groene amigo’s er weleens bij inschiet. Herkenbaar? Nou, dan hebben we goed nieuws: we hebben de perfecte plantenmatch voor je gevonden! Onze vetplanten soorten hebben weinig water nodig en zijn daarom de makkelijkste planten ever. Snel wat vetplanten kopen dus!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Klein maar fijn

Die vetplanten zijn echt vet gezellig. Het liefst staan vetplanten binnen de hele dag te klessebessen met hun groene matties. Daarom hebben we een paar vetplant soorten in ons klein maar fijn pakket gestopt. Een spetterende verzameling van kleuren en bladvormen.

BEKIJK HET PAKKET
shopify-image

Blogs over vetplanten

Vetplanten, VEEEET!

Sommige mensen kennen de vetplant ook wel als de succulent. Succu.. wat? Succulent. Die naam komt van het woord succus dat sap betekent. Vetplanten houden water vast en slaan het op in een deel van het lichaam. Onze Vera en Pablo vragen regelmatig “is m’n kont dik in deze pot?”. Altijd ontkennen. Maar goed, je kunt vetplanten daarom dus gerust een tijdje droog laten staan. Doordat deze planten oorspronkelijk uit hele droge gebieden komen, kunnen ze meestal goed tegen zonlicht en warmte. Eigenlijk vinden vetplanten alles wel prima. Hoe chill is dat?

shopify-image