Sansevieria (Vrouwentong) kopen? Gooo Guus!

De Sansevieria staat in België bekend als de ‘Wijventong’, maar wij noemen hem gewoon Guus. Guus is van oorsprong een Afrikaanse plant en is één van de makkelijkst te verzorgen planten die er is. Je hebt eigenlijk geen omkijken naar gemakkelijke Guus en hij zuivert ook nog eens de lucht in je huis. Go Guus!

Sansevieria (Vrouwentong) kopen? Gooo Guus!

Onze planten

Waarom zou je een Sansevieria (Vrouwentong) kopen?

De Sansevieria is de enige plant in de Plantsome collectie die zijn eigen carnavalsnummer heeft... Keigaaf! Je kunt onze Guus nog steeds in bijna elk café, op elke vensterbank en in elk schoolgebouw vinden. Hij is namelijk onverwoestbaar! En niet alleen dat, hij is ook nog een supermakkelijk in de omgang. Wij noemen hem ook wel ‘gemakkelijke Guus’. Die gozer vindt werkelijk alles prima! Hij staat zelfs in onze top 10 makkelijke kamerplanten. Het zit namelijk zo, Guus komt uit de woestijn en is het daarom gewend om niet vaak water te krijgen. Erg handig voor luie of vergeetachtige plantgekkies!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Wat zijn de voordelen van een Sansevieria?

Wat niet? Hij is relaxed, heeft een eigen carnavalskraker én is een sfeermaker in hart en nieren. We love Guus. Deze groene amigo is gewend aan periodes van droogte en ook qua zon heeft deze knaap weinig eisen. Het water dat hij krijgt, slaat 'ie op in zijn bladeren. Oh, en hadden we al gezegd dat hij de lucht zuivert? Guus zet ‘s nachts koolstofdioxide om in zuurstof. Een ideale bedpartner, dus! Zie jij Guus ook wel zitten en zou je een Sansevieria (Vrouwentong) willen kopen? Je hebt de keuze uit verschillende formaten en soorten. Maar laten we ook zeker onze Remus niet vergeten! Remus is een Sansevieria Moonshine. Hij is een beetje apart, want hij denkt dat hij een weerwolf is. En waar andere Sansevieria’s vooral bekend staan om hun patroon, heeft Remus licht gekleurde, matte bladeren, waardoor het net lijkt alsof ze verlicht worden door maanlicht. Echt een beauty!

Shop kamerplanten
shopify-image