Vers voor de pers

Je bent pas een zelfrespecterende start-up wanneer je een speciale pagina voor de pers hebt, vind je ook niet? Welkom op de onze!

Hieronder vind je onze perskit, contactgegevens en recente nieuwsberichten. Mocht je daar naar op zoek zijn, scroll vooral verder. Zo niet, dan vertellen we je graag wat meer over Plantsome. We zijn in 2017 gestart met een simpel doel: planten leuker én makkelijker maken. Want het is nergens voor nodig om een minderwaardigheidscomplex te ontwikkelen door jouw zoveelste plant dood te laten gaan. Wij helpen je bij jouw totale plantreis, van de zoektocht naar jouw ideale groene amigo tot het helpen opgroeien naar een ware plantenbaas(in). Dat doen we met een gezonde dosis humor, want lachen is altijd beter dan niet lachen.

orange-leaf green-leaf

Ons perspakketje.

Op zoek naar logo's, foto's en ander persmateriaal van Plantsome. Zoek niet verder.

Vers voor de pers

Locaties

Onze ambitie om planten simpeler en leuker te maken is niet enkel gericht op Nederland, waar Plantsome is geboren. We willen zoveel mogelijk mensen het gemak en plezier van planten laten inzien. Voor de Europese landen waar we actief zijn doen we dit vanuit de kwekerij van Europa: Nederland. Onze Noord-Amerikaanse fans kunnen genieten van planten uit het tuinbouwgebied nabij Vancouver, Canada.


blue-leaf

Vers van de pers!

Resultaten