Plantsome kortingscode

Leuk dat je op zoek bent naar een groene amigo! We hebben er meer dan genoeg staan in onze kassen in Honselersdijk. Ze staan te popelen om huishoudens te gaan verblijden met hun sprankelende groene aanwezigheid.

Onze groene amigo's

Zoek je een kortingscode?

Die ga je niet vinden. We hebben geen generieke kortingscodes, actiecodes of couponcodes. Waarom niet? We vinden de kwaliteit van onze planten mega belangrijk. We zorgen ervoor dat de kamerplant die jij aanschaft een lange levensduur heeft. Daarnaast gaan we in onze bedrijfsprocessen zoveel mogelijk voor groen. Minder gebruik van plastic en meer focus op recycling, CO2-uitstoot compensatie, een transparant productieproces en samenwerken met ‘groene’ initiatieven. Standaard kortingen passen hier niet bij.

Het gebeurt weleens dat we een tijdelijke actie of aanbieding hebben, als we het bijvoorbeeld tijd vinden voor een cadeautje. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door onderaan deze pagina je e-mailadres achter laten.

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Blogs over planten

Cadeautje geven?

Schoonmoeder jarig of beste vriendin opvrolijken? Met onze bijzondere brievenbusdoos met daarin een giftcard leg je het lot in handen van de gelukkige ontvanger.

bekijk de giftbox
shopify-image