Palmen

Tropische verrassingen in jouw huiskamer die ook nog eens de luchtkwaliteit verbeteren. Lekkah!

Kamerpalmen

Wat moet ik met een palm in huis?

Maak een lekkere exotische cocktail voor jezelf, zet je zonnebril op en trek je zwemkleding aan. Met een palm plant in je huiskamer waan je je zo op een tropisch oord. Wat nou vliegreis naar de tropen? Sommige palmen kunnen in de zomer naar buiten, dus een zwembadje in je tuin naast de palm kamerplant en je hoeft echt nooit meer op vakantie!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Kamerpalmen, de life of the party

Je kunt palm planten gerust meenemen naar een feestje. Zet ze ergens neer en ze zijn eigenlijk altijd de ‘life of the party’. Voor echte gezelligheid moet je dus een palm kopen. Verschillende palmsoorten zijn dan ook stralend middelpunt in een aantal van onze plantpakketten.

BEKIJK DE PAKKETTEN
shopify-image

Blogs over palmen

Wat zijn de voordelen van kamerpalmen?

Kamerpalmen zijn sterke planten die vrij snel groeien. Zo heb je dus al gauw een mooie grote kamerplant voor een zacht prijsje. Volgens wetenschappelijk onderzoek kunnen mensen zich beter concentreren in een groene omgeving en worden ze minder snel moe. Veel kamerpalmen verbeteren het klimaat in huis, produceren zuurstof én werken stressverlagend. Palm planten zoals onze Marty en Howerd verwijderen schadelijke stoffen zoals formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen en tolueen uit de lucht. Wat een helden!

shopify-image