Hoe bestel ik een plant? | Plantsome


Stap 1: Kies je plant.

Dat doe je dus hier. Een plant in huis halen zou niet moeten voelen alsof je een berg beklimt. Toch is dat vaak het geval door de enorme hoeveelheid keus. Het spreekwoord 'door de bomen het bos niet meer zien' is hier dus toepasselijk, en natuurlijk dubbel zo grappig omdat het hier over planten gaat. Met onze zoekmachine selecteren wij de planten die het beste bij je passen. Kost je 1 minuut, misschien 2 als je een langzame klikker bent. 

Stap 2: Kies je pot.

Ook dat doe je dus hier. Want jouw perfecte plant bestaat niet alleen uit de plant zelf, de pot weegt net zo zwaar mee! Dus ook dat regelen we voor je. Kies als kleur voor de pot bijvoorbeeld je lievelingskleur, de kleur die het beste past bij je bloemetjes-behang, of de kleuren van je voetbalteam. De mogelijkheden zijn eindeloos, we hebben zelfs roze. 

 
Stap 3: Wacht met smart op je plant.

En dan komt het zwaarste onderdeel... wachten. Wij begrijpen dat je op zal springen als een kind op kerstochtend als de postbode dan uiteindelijk aanbelt. Daarom hebben we een speciale verpakking ontwikkeld die ervoor zorgt dat er niks met je plant gebeurt onderweg. Daarnaast komt je groene vriend direct van de kweker vandaan en is dus nog helemaal vers. Om het feest compleet te maken vind je in de doos alles wat je nodig hebt om je plant een goede start te geven.


Stap 4: Zorgen zonder zorgen. 

Eindelijk kan je volop gaan genieten van je nieuwe stukje natuur in huis. En als we zeggen volop, dan bedoelen we ook volop. Wij snappen dat het aardig wat stress op kan leveren om zo'n plant levend te houden. Daarom herinneren we je eraan als het tijd wordt om je plant weer eens water te geven, hebben we een verzameling verzorgtips online gezet en kan je altijd even een mailtje sturen of opbellen als je plant wat pips ziet. Zo kan je zonder zorgen voor je plant zorgen.