Waarom wil jij een grote kamerplant?

Grote kamerplanten zijn mooi en lekker groen! Met een paar grote toppers creëer je in no-time een beginnende Urban Jungle! Daarna kun je je collectie makkelijk uitbreiden met kleinere kamerplanten. Grote kamerplanten zien er niet alleen mooi groen uit, ze verbeteren ook de luchtkwaliteit en regelen de luchtvochtigheid in je huis! Een urban jungle met grote groene amigo’s is dus mooi én heel functioneel. Een win-win situatie als je het ons vraagt. Nu hoor ik je denken; welke soorten grote kamerplanten zijn er allemaal? Op deze pagina laten wij je de mooiste exemplaren zien, zoals de Monstera en Ficus.

Wat zijn de voordelen van grote kamerplanten?

Naast dat grote kamerplanten er gewoon heel vet uitzien, zijn ze ook nog eens heel handig te gebruiken als roomdivider! Een grote kamerplant kan een echt statement zijn en jouw huis- of slaapkamer makkelijk opdelen in twee ruimtes. Grote kamerplanten hebben vaak ook een positief effect op de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in huis én ze werken stressverlagend. Volgens wetenschappelijk onderzoek kunnen mensen zich beter concentreren in een groene omgeving en worden ze minder snel moe!

Grote kamerplanten, de ideale werknemers!

Ze zijn groen, filteren de lucht, produceren zuurstof en zijn makkelijk in de omgang. Grote kamerplanten werken stressverlagend en zijn goed voor productiviteit en creativiteit op kantoor! Bekijk onze speciale plantpakketten voor bedrijven.

diervriendelijke pakketten

Plantsome's Grote Kamerplanten tip: de Kentia Howea

Als je niet al te groene vingers hebt maar wel een grote kamerplant wil, dan is Howerd jouw beste vriend! Met zijn luchtige bladeren en hoge statuur past hij eigenlijk overal waar daglicht is, geef hem regelmatig een slokje water en Howerd is helemaal happy.

naar de blog

Gebruik de plantzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker