Groene kamerplanten

Mis jij nog wat groene liefdes in je leven? Met groene kamerplanten tover je jouw woonkamer binnen no-time om in een heuse Urban Jungle.

Groene kamerplanten

Waarom heb jij groene kamerplanten nodig?

Wij zeggen altijd maar zo; een mens kan nooit genoeg groene planten hebben. Nu horen we je denken: ‘Ja hoor, natuurlijk zeggen ze dat, want ze verkopen planten.’ Vooruit, we zijn misschien wat bevooroordeeld, maar met wat groene planten wordt je huis niet alleen een stuk gezelliger, je groene amigo’s verbeteren ook de luchtkwaliteit én regelen de luchtvochtigheid! Best of both worlds, dus. Nou kunnen we ons voorstellen dat je door al die groene parels de planten niet meer ziet, daarom hebben we op deze pagina een paar mooie exemplaren voor je uitgekozen.

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Lees meer over groene kamerplanten!

Wat zijn de voordelen van groene kamerplanten?

Groene kamerplanten zorgen niet alleen voor kleur en sfeer in je interieur, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Volgens wetenschappelijk onderzoek kunnen mensen zich beter concentreren in een groene omgeving en worden ze minder snel moe. Geen groene vingers? No worries! Er zijn genoeg kamerplanten die heel gemakkelijk in de omgang zijn. Lucas en Guus bijvoorbeeld zijn haast niet dood te krijgen!

Onze groene kamerplanten
shopify-image