Monstera (Gatenplant) kopen? Si, señor!

Helemaal uit het verre Mexico kwam zingend bij ons binnen: Alfredo. ‘Ik ben uit Mexico gekomeeen, ’t land van liefde en van zon! Het was in de schaduw van de bomen, dat net als in dromen, een sprookje begon! Mexico, Mexi-iiiicoooooo! Maak kennis met de Monstera Deliciosa, aka Gatenplant.

Monstera (Gatenplant) kopen? Si, señor!

Onze planten

Waarom zou je een Monstera (Gatenplant) kopen?

Alfredo, onze Monstera (Gatenplant), is echt de popiejopie onder de kamerplanten. Dankzij zijn goede looks en makkelijke verzorging heeft hij de harten van vele Nederlandse huishoudens gestolen. Zeg eerlijk, hoeveel mensen ken jij met een Gatenplant in huis? Wij snappen het helemaal, wij zijn Alfredo’s nummer 1 fan. Maar pas op, want deze hombre is geen allemansvriend. De Monstera is giftig voor huisdieren en kinderen, dus als je die in huis hebt rondhuppelen, kan je beter een andere groene amigo kopen. Heb je al een Gatenplant en vind je dat het hoog tijd wordt dat hij aan het nageslacht gaat werken? Een Monstera stekken is redelijk eenvoudig!

shopify-image
shopify-image

Gebruik de plantenzoeker en vind je ideale plant!

Op zoek naar de perfecte kamerplant? Onze plantzoeker stelt je de juiste vragen om een op maat gemaakte selectie kamerplanten te laten zien!

Gebruik de plantzoeker

Wat zijn de voordelen van een Monstera?

Naast zijn goede looks en makkelijke verzorging, is de Monstera ook nog eens goed voor je gezondheid! Onze Alfredo is een pro in het zuiveren van lucht. Het kan ook bijna niet anders met zulke enorme bladeren. Op de bladeren van planten zitten huidmondjes die CO2 kunnen innemen en weer zuurstof als restproduct uitstoten. Daardoor is het redelijk simpel; hoe groter het blad, hoe meer huidmondjes en dus meer zuurstofproductie. Arriba Alfredo!

Als je een Monstera wil kopen, heb je de keuze uit allerlei verschillende soorten. Zo heb je bijvoorbeeld de bekende Deliciosa maar ook de Monkey Mask die kan uitgroeien tot een prachtige hangplant. Voor ieder wat wils!

Shop kamerplanten
shopify-image