Praktische informatie

Je ideale (blad)partner in het echt ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje? We heten je op 16 september van harte welkom voor het leukste én meest romantische plantenfeestje van het jaar, in samenwerking met onze vrienden van Lowlander!

Wanneer?

16 september, van 11:00 tot 17:00!

Waar?

Lowlander Botanical Bar & Restaurant
Gedempt Hamerkanaal 20
11021 KP Amsterdam Noord

Routebeschrijving

Tips & huisregels

We hebben alles wat je wilt weten op een rijtje gezet! Heb je toch nog vragen? 
Onze plantenservice helpt je graag verder!

Parkeren

Het terrein waarop het Lowlander Botanical Bar & Restaurant zich bevind heeft een parkeerterrein (betaald)! Hiervoor kan je navigeren naar Gedempt Hamerkanaal 96, dan bevindt de parkeerplaats zich aan de overkant. Daarna moet je nog even voorbij de Jumbo Foodhall (linksom het gebouw) naar de kade lopen voor de ingang van het restaurant.

Openbaar vervoer

Je kan vanaf Amsterdam Centraal de 52 Noord metro pakken naar halte Noorderpark. Vanaf daar is het 15 minuten lopen, of je kan vanaf daar bus 438 richting Buiksloterwegveer pakken. Als je dan uitstapt op halte Havikslaan hoef je nog maar 8 minuten te lopen.

Betalen

Betalen bij de plantenshop kan alleen met PIN, we nemen geen contant geld aan. Het Lowlander Botanical Bar & Restaurant neemt wél contant aan.

Retourneren

Retourneren is alleen mogelijk op de dag zelf. Uiteraard bieden we wel gewoon onze 3 maanden plantgarantie op je nieuwe bladpartner!

Foto- en videomateriaal

Tijdens de pop-up wordt er foto- en videomateriaal geschoten. We gaan er vanuit dat je dit niet erg vindt, maar als je dit toch niet prettig vindt kan je dit melden bij één van onze medewerkers.

Is de toegang gratis?

Jazeker! We verwelkomen iedereen met open armen tussen 11:00 en 17:00. Het restaurant zelf blijft overigens tot 1:00 open dus blijf vooral hangen voor een heerlijk diner en drankje in de avondzon.