We hebben een nieuw 'stekje' bij Plantsome! Laura stelt zich voor.

We hebben een nieuw 'stekje' bij Plantsome! Laura stelt zich voor.

Hey, een nieuw ‘stekje’ bij Plantsome! 

Met trots mag ik mijzelf voorstellen als het nieuwe stekje bij de Plantsome-familie! Vanaf deze week mag ik volop gaan knallen als praatjesmaker bij dit toffe bedrijf. Als je meer wilt weten over wie ik ben en wat ik precies voor jou ga betekenen, lees dan vooral verder!

Vooruit met de geit  

Ik zal bij het begin beginnen, mijn naam is Laura. Van origine een horecatijger in hart en nieren. De laatste tien jaar heb ik met veel enthousiasme bij verschillende horecabedrijven gewerkt. Wat ik dan nu bij een webshop voor planten ga doen? Door mijn werk in de horeca heb ik mijn hart verloren aan de kunst van gastvrijheid. Niks is zo vervelend als mensen naar je luisteren, een beetje hummen, ja knikken en er vervolgens niks mee doen. Ik kreeg er energie van om gasten juist wel een toffe ervaring te geven. Zien dat mensen blij worden door mijn service vind ik tof! Ik zie uitdagingen in het aanvoelen en inspelen op wat iemand prettig vindt en dat is eigenlijk precies wat ik bij Plantsome ga doen! Ik ga in eerste instantie Axel en Thom helpen bij het beantwoorden van al jullie vragen. Daarnaast zal ik mij ook gaan bezighouden met allerlei organisatorische taken die het runnen van een webshop met zich meebrengt. Eigenlijk ben ik er dus speciaal voor jullie! Of ik alles van planten weet? Nog niet! ;) Gelukkig zullen Axel en Thom mij de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Dus als het iets langer duurt voordat je antwoord krijgt, dan is dat gewoon omdat ik het nog even voor de zekerheid moet navragen, hihi.

Van horeca naar planten?  

Het is ook een hele onlogische overstap, maar wel een grappig verhaal. Door mijn vriend werd ik gevraagd om mee te doen aan een interview op zijn werk. Een interview over planten weliswaar. Met originele en creatieve vragen inventariseerden zij wat ik belangrijk vind bij het online bestellen van een plant, bij Plantsome! Dit was mijn allereerste kennismaking met Plantsome en sindsdien ben ik verliefd... en niet zo’n beetje ook!

Het vriendenboek-vragen-rondje  

Nu het leukste gedeelte van zo’n voorstelblog: mijn hobby’s, favoriete film, leukste vakantieland en lievelingsdier. Nee grapje, daar doe ik niet aan.  

Een klein rubriekje ‘vind ik leuks’ & ‘echt heel stom’ past beter bij mij.  

Wat ik echt heel stom vind is het laatste beetje tandpasta uit de tube knijpen. Bijna net zo stom als dat iemand een pak drinken terugzet in de koelkast terwijl er nog maar 1 slok in zit. Serieus? Of mensen die, out of nowhere, besluiten om stil te gaan staan op straat. Hoe vaak ik daar al niet bovenop ben geknald. Iets wat misschien meer een ‘hype’ is maar daardoor niet minder stom; meiden die hun wenkbrauwen zo dik tekenen dat het lijkt op een streep van een markeerstift #sorrynotsorry.  

Gelukkig ben ik verder onwijs positief (ja, écht!) en vind ik ook genoeg dingen wel super leuk! Zoals ‘dilemma op dinsdag’: je moet Vader Jacob zingen om je telefoon te ontgrendelen of je moet altijd op je kont, tree voor tree, de trap af. Wat zou jij kiezen? Ik ga voor de trap! ‘What’s up je boterham’ is ook wel een guilty pleasure op mijn Facebook. Als je niet weet wat het is en humor van kinderen begrijpt, check dan even hun pagina! Waar ik ook heel gelukkig van word is reizen. Ja ja, ik ben zo’n heerlijk wanderlust type. Dat betekent dus ook dat ik heel blij word van enkelbandjes, zilveren ringetjes en haarbanden #hipster #avocado #yoga #kokosnoot. Ook een goed bakkie pleur staat hoog op mijn vind-ik-leuk-lijstje! Gewoon zwart, niet te donker gebrand, klein beetje bitter en niet zo veel zuren. And last but not least; ik lach om mijn eigen grappen!  

Dat dus! Ik heb in ieder geval super veel zin om bij Plantsome aan te slag te gaan. Mocht je toch benieuwd zijn naar wat mijn lievelingsdier is, dan mag je dat natuurlijk altijd vragen via de chat/mail!

Verder lezen

    ... ...