Vacature! Word jij de nieuwe Online Marketeer bij Plantsome?

Plantsome zoekt een Online Marketeer die met behulp van advertentiekanalen en tooling de resultaten van onze webshop een schop onder de kont kan geven!

Ben jij een geboren strateeg die geen problemen maar uitdagingen ziet? Krijg jij kippenvel van enthousiasme als jou gevraagd wordt om een ijzersterke strategie neer te zetten waarin je advertising (SEA) campagnes en social media moet combineren? Dan zijn wij reuze benieuwd naar je. Echt, reuze benieuwd!

De online strateeg van Plantsome

Als Online Marketeer help jij Plantsome met het vergroten van onze online business. Je houdt je vooral bezig met het opzetten van campagnes en analyseren van de resultaten, natuurlijk stuur je bij waar nodig. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en innoveert waar kan. Je zult veel met je marketing collega's sparren en voelt je als een vis in het water als je kan meedenken over bredere marketingvraagstukken dan alleen SEA of SEO.

De Coolblue van planten

Online planten kopen moet niet alleen gemakkelijk zijn, maar ook erg leuk! Gemak, kwaliteit en fun zijn de hoofdwortels van onze groene startup en jij kunt je daar als nieuwe Plantsome stek helemaal in vinden. Toch? Plantsome is een snelgroeiende startup en je komt dus terecht in een ambitieuze en snel veranderende omgeving, maar dat vind jij alleen maar lekker. We zijn op zoek naar een perfecte culture fit. Iemand die graag wilt leren, inspireren en fascineren. Iemand die korte en lange termijn (online) strategieën durft te vormen en echt gas durft te geven. Heb je nog geen groene vingers? Dat geeft niet, die krijg je bij ons vanzelf.

Wat moet je kunnen?

Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding en hebt minimaal 2 jaar ervaring met SEA, Google Analytics en social media advertising. Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken. Heb je humor? Fijn! Kun je serieus aan het werk? Fijn! Plantsome heeft grenzeloze ambities dus naast een goede beheersing van de Nederlandse taal is een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift ook een pré. Oh ja, je kunt ook nog eens ingewikkelde resultaten in heldere bewoording presenteren.

Geen fan van leuke teksten? Jammer. Dan hier voor jou de opsomming:

  • Afgestudeerd aan HBO/WO.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met SEA, Google Analytics en social media advertising.
  • Analytisch, flexibel en zelfstandig.
  • Houdt van humor. Serieus.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kan complexe cijfers helder presenteren.
  • Dit is een fulltime functie.

Waarom zou je?

We hebben een open cultuur waarin je elkaar de waarheid kunt zeggen. Achterkamertjespolitiek, daar doen we niet aan. Je krijgt bij ons de kans om te doen waar je goed in bent en je krijgt ruimte om daar verder in te groeien. We geven je ook alle ruimte om mee te denken over bedrijfsontwikkelingen op andere gebieden dan Online Marketing. We zijn een startup en jij vindt het vet om op alle manieren mogelijk bij te dragen aan de ambities. En die zijn groot. Je krijgt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Oh, en hadden we al verteld dat je in een kas vol met groene planten komt te werken? Een groenere baan dan dit ga je niet vinden.

Wie zijn jullie dan?

Wij zijn Plantsome - de groenste startup van Nederland. Opgericht door twee jonge ondernemers, die ook nog eens broers zijn! Axel en Thom zijn de gezichten achter Plantsome, maar inmiddels zijn de wortels uitgelopen en groeien we bijna uit ons potje! Op onze webshop vind je een groot assortiment van kamerplanten, accessoires, verzorgingsartikelen en heel veel plantenkennis. We delen onze liefde voor planten met onze community op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn!

Groei je mee?

Verras ons maar! Stuur ons een berichtje via hallo@plantsome.nl met waarom jij onze nieuwste stek moet zijn. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of appen!

 

Verder lezen?

... ...