Vacature! Word jij de nieuwe chef inkoop bij Plantsome?

Plantsome groeit als een tiet! Steeds meer stekjes weten hun weg te vinden naar de Plantsome kas en onze groene amigo's rennen bijna harder de deur uit dan wij ze in kunnen pakken. Om ervoor te zorgen dat onze Marty's en Isabella's blijven shinen in jullie woonkamers, zoeken wij een chef inkoop die ons team komt versterken en er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die ons productteam komt versterken! Iemand die verantwoordelijk gaat zijn voor het gehele inkoopproces. Planten, potten, verpakkingsmateriaal, verzenddozen, plantenstekers, flyers, kaartjes, kortom: een heule hoop dingen die op voorraad moeten zijn! Het zorgen dat alles op tijd geleverd wordt, is maar een klein gedeelte van jouw takenpakket. Jij gaat je namelijk ook veel bezig houden met de strategie achter de inkoopprocessen. Je maakt onder andere analyses van de in- en verkoop van de afgelopen maanden en past hier je inkoopstrategie op aan. Met die analyses op zak, maak je voor elk product een forecast en leg je dit voor aan de leveranciers. Uiteraard ben jij ook het aanspreekpunt voor de leveranciers. Jij maakt afspraken omtrent leveringen en prijzen, bewaakt de levertijden en waarborgt de kwaliteit van de producten. Vooruit kijken, een positief kritische blik, analytische skills en een vlotte zijn dus van belang!

Over jou

 • Jouw hart gaat sneller kloppen bij het analyseren van de best verkochte bladmattie's van de afgelopen maand.
 • Naar aanleiding van je verkoopanalyse sta je te popelen om een prognose te maken voor de komende periode en die voor te leggen aan je leveranciers.
 • Prijzen vergelijken en onderzoek doen naar vergelijkbare producten is voor jou echt een sport.
 • Je deinst niet terug voor het bespreken van de kwaliteit, leveringstermijn en prijs met leveranciers.
 • Je wordt retefanatiek van het opspeuren van nieuwe trends en houdt de groene marktontwikkelingen nauw in de gaten.
 • Je krijgt een boost wanneer alles op rolletjes loopt en doet er dan ook alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Je zorgt dat alles op tijd besteld wordt, houdt de leveringen in de gaten en checkt na bezorging of alles aan je wensen voldoet.
 • Je houdt van een uitdagende en snel veranderende omgeving. De ambities van Plantsome zijn groot en de snelheid waarmee we groeien ook.
 • Een ondernemende frisse geest vinden we tof.
 • Je hebt een vlotte babbel.
 • Kennis van de kwekerswereld is zeker een pluspunt!

Even over ons 

We zijn een beetje als Coolblue. Maar dan groen. En hot. Online planten kopen moet niet alleen gemakkelijk zijn, maar vooral ook erg leuk! Gemak, kwaliteit en fun zijn de hoofdwortels van onze groene startup en jij kan je daar als nieuwe Plantsome-stekje helemaal in vinden.Toch? Plantsome is een snelgroeiende startup en je komt dus terecht in een ambitieuze en snel veranderende omgeving. Spannend? Nee joh, daar ga jij alleen maar heel lekker op! We zijn op zoek naar een perfecte culture fit. Iemand die graag wil leren, inspireren en fascineren. Iemand die korte en lange termijn (online) strategieën durft te vormen en echt gas op die lolly durft te geven.

What's in it for you?

 • Een fijn salaris (klinkt cliché, is wel waar)
 • Een hele groene werkomgeving, midden in een kwekerij!
 • Onderdeel uitmaken van een groeiend team
 • Leuke korting op al onze groene amigo’s en amiga’s
 • Een fulltime aanstelling

Heb je nog meer info over deze vacature nodig? Snappen we helemaal, daarom is bellen, mailen of appen geen slecht idee. We vertellen je alles. Zo’n beetje. Normaal zou je ook van harte welkom zijn om langs te komen, maar dat is even wat lastig momenteel.

Ben je al helemaal om? Open dan je mailprogramma en start met rammen op dat toetsenbord.

Wat er uit die ramsessie komt kun je sturen naar:

hallo@plantsome.nl

Hop, hop, gas erop!

Hier woont ons kantoor:

Zwethlaan 40

2675LB Honselersdijk

Nog vragen? Bel ons op +31858086948!

Verder lezen

... ...