facebook-script Vacature! Wandelende planten encyclopedie gezocht – Plantsome

Vacature! Wandelende planten encyclopedie gezocht

Het zijn gekke tijden. Waar sommige bedrijven plotsklaps aan de rand van de afgrond staan, zitten anderen plots tot hun nek in de potgrond. Zo ook bij ons, sinds het verplicht thuiszitten worden er massaal meer planten online besteld. Super, want op die manier kunnen onze kwekers toch nog hun planten kwijt die anders weggegooid dreigen te worden. Het geeft ons de uitdaging om sneller dan verwacht op te moeten schalen, zodat we ons hoge serviceniveau in stand kunnen houden. En daar kom jij om de hoek kijken!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand die zichzelf vol trots een plantengekkie durft te noemen en met deze skills onze Plantenservice komt versterken. Kortom: iemand die onze klanten te woord kan staan bij alle vragen over planten! Een doorgewortelde plantenpro kunnen we wel stellen. Schimmel op de potgrond, bruine vlekken op het blad van een Monstera, een Calathea met hangende bladeren; voor de groentjes een vraag, voor jou een weet! We zullen je ook wegwijs maken in onze backoffice om verschillende orders en opmerkingen te kunnen verwerken, maar jij houd je hoofdzakelijk bezig met alles rondom de 'Wellness & Spa' van planten.

Maar dat is niet alles. Het werk zal zich uitbreiden en divers zijn. Denk aan, bijvoorbeeld, schakelen met de mensen van product en content om de veelvoorkomende plantvragen te bespreken, verzorgingstips verzamelen over planten om onze app aan te vullen, feedback verzamelen vanuit klantcontact en dit gestructureerd doorgeven. Alles afgestemd op jou en wat je wilt leren en doen. De keuze is reuze!

Over jou 

Oké, laten we het kort houden #bulletpoints #mand:
  • Je bent een wandelende planten encyclopedie. Plantsnapp is een no go voor jou!
  • Planten… die vind je leuk. En zij jou. Je weet dan ook alles over de verzorging, vervelende plagen, veel voorkomende kwaaltjes en de favoriete standplaats van onze bladmatties.
  • Je vindt de tone of voice van Plantsome leuk en kunt daar goed mee schrijven.
  • Je houdt van een uitdagende en snel veranderende omgeving. De ambities van Plantsome zijn groot en de snelheid waarmee we groeien ook.
  • Je kunt mensen een goed gevoel geven over whatsapp, op social en over de telefoon. In vacature-land noemen ze dat communicatief sterk.
  • Proactief, zelfstandig en enthousiast. Logisch…
  • Je bent een aanpakker.
  • Stress komt niet voor in jouw woordenboek.
  • Een ondernemende frisse geest vinden we tof.

Waarom is deze job zo vet?

Plantsome is nog jong, het team bestaat nu uit zo'n 10 mensen (en 121 groene collega's). Dat betekent dat je veel invloed hebt op Plantsome. Jij bepaalt mede onze organisatiecultuur en manier van werken. We vinden onszelf best wel innovatief en dat willen we graag zo houden. De organisatie moet daarom ook innovatief en vernieuwend zijn. We zijn transparant over kosten en inkomsten, je mag meepraten, meedenken en meebeslissen op elk niveau en je helpt de koers uit te zetten. Als we in dit tempo blijven doorgroeien dan heb jij een grote stempel op wie er hierna wordt aangenomen om samen met jou te werken.

Een unieke kans denken wij. Hebben we gelijk?

Wat kun je verder verwachten?

Heel veel planten. Een toffe werkplek en sfeer. De komende tijd werk je digitaal uit huis, daarna weer op ons kantoor in een heuse plantenkwekerij. Keihard werken om Plantsome naar een hoger niveau te tillen, met elkaar. Veel vrijheid in hoe je het aanpakt. Een groeiend platform met nieuwe ontwikkelingen, innovatieve oplossingen en toffe partners die ons helpen. 

Daarvoor krijg je natuurlijk een mooi salaris en zoveel planten als je huis maar kan hebben tegen een fikse korting. We zoeken een fulltime invulling maar dit kan eventueel ook uit twee parttimers bestaan. Ook zijn er mogelijkheden om in het weekend te werken.

Heb je nog meer info over deze vacature nodig, omdat we lekker vaag doen? Snappen we helemaal, daarom is bellen, mailen of appen geen slecht idee. We vertellen je alles. Zo’n beetje. Normaal zou je ook van harte welkom zijn om langs te komen, maar dat is even wat lastig momenteel.

Maar natuurlijk kan je het ook al helemaal zien zitten. Open dan je mailprogramma en start met rammen op dat toetsenbord.

Wat er uit die ramsessie komt kun je sturen naar:

hallo@plantsome.nl

Hop, hop, gas erop!

Hier woont ons kantoor:

Zwethlaan 40

2675LB Honselersdijk

Nog vragen? Bel ons op +31858086948!

Verder lezen

... ...