facebook-script Vacature! Plantsome zoekt een kei van een contentmarketeer!

Vacature! Plantsome zoekt een kei van een contentmarketeer!

Krijg jij vlinders in je buik van een kekke campagne? Droom je over goede punchlines en eet je Instagram statistieken voor ontbijt? Ja, ja, ja? Dan hebben we goed nieuws: we zoeken jou!

Dames en heren, amiga’s en amigo’s... Plantsome is op zoek naar een contentmarketeer! Als versterking van ons marketingteam zijn we op zoek naar een dame of heer die lekker kan typen, alles weet over social media en niet gek op kijkt van een paar groene collega’s. “Hey Marty, ga van die bureaustoel af!”

Onze ideale nieuwe collega..
..heeft minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, sterke copywriting skills en wordt bloedje heet van de Plantsome tone of voice. Ervaring met het schrijven van blogs, social posts, emails, advertenties en productteksten? Yes, please! Daarnaast deinst deze topper niet terug van de analytische jungle die Facebook heet. En Instagram, natuurlijk!

Herken je jezelf? Dit ga je doen.
Je wordt verantwoordelijk over het opstellen en uitvoeren van de contentkalender. Dit houdt in dat je de website, mailing en social media van Plantsome voorziet van sprankelende, passende content. Samen met de marketingmanager ga je aan de slag met het constant verbeteren van de content strategie aan de hand van data en resultaten. Jouw groene vingers razen over het toetsenbord.

Alles op een rijtje

 • Je hebt minstens 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je beschikt over sterke copywriting skills en hebt affiniteit met de Plantsome tone of voice
 • Je bent een goede planner en durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen
 • Je bent in staat om voor langere tijd een creatieve invulling te geven aan de content op de Plantsome kanalen
 • Je hebt zin om in een groeiend team met snel wisselende rollen te werken
 • Ervaring met Adobe Photoshop en Illustrator is een pré

Even over ons
We zijn een beetje als Coolblue. Maar dan groen. En hot. Online planten kopen moet niet alleen gemakkelijk zijn, maar vooral ook erg leuk! Gemak, kwaliteit en fun zijn de hoofdwortels van onze groene startup en jij kan je daar als nieuwe Plantsome-stekje helemaal in vinden. Toch? Plantsome is een snelgroeiende startup en je komt dus terecht in een ambitieuze en snel veranderende omgeving. Spannend? Nee joh, daar ga jij alleen maar heel lekker op! We zijn op zoek naar een perfecte culture fit. Iemand die graag wil leren, inspireren en fascineren. Iemand die korte en lange termijn (online) strategieën durft te vormen en echt gas op die lolly durft te geven. Heb je nog geen groene vingers? Dat geeft niet, die kweek je bij ons vanzelf.

What's in it for you?

 • Een fijn salaris (klinkt cliché, is wel waar)
 • Een hele groene werkomgeving, midden in een kwekerij!
 • Onderdeel uitmaken van een groeiend marketingteam
 • Leuke korting op al onze groene amigo’s en amiga’s
 • Een fulltime aanstelling

Heb je nog meer info over deze vacature nodig? Snappen we helemaal, daarom is bellen, mailen of appen geen slecht idee. We vertellen je alles. Zo’n beetje. Normaal zou je ook van harte welkom zijn om langs te komen, maar dat is even wat lastig momenteel.

Ben je al helemaal om? Open dan je mailprogramma en start met rammen op dat toetsenbord.

Wat er uit die ramsessie komt kun je sturen naar:

hallo@plantsome.nl

Hop, hop, gas erop!

Hier woont ons kantoor:

Zwethlaan 40

2675LB Honselersdijk

Nog vragen? Bel ons op +31858086948!

Verder lezen

... ...