Tijdelijk geen Plantenservice

Tijdelijk geen Plantenservice

Tijdens de Coronagekte zijn wij zó hard uit ons potje gegroeid, dat we jullie planthousiastelingen even niet meer kunnen bijbenen. De bestellingen schieten omhoog en ondertussen blijven de plantvragen binnenstromen. Dus even heel eerlijk: onze plantenservice kan het nu gewoon even niet meer aan.

We moeten helaas even een stop zetten op de service die we jullie altijd met alle liefde geven. Dit houdt eigenlijk in dat we de komende tijd even geen ‘welke plant is dit’- en verzorgingsvragen beantwoorden. Zo kunnen we de achterstand hopelijk inhalen en ons volledig focussen op de ordervragen. Krijg je nou een manke amigo van ons binnen, kan je uiteraard wel aan de bel trekken!

In de tijd die we onszelf nu geven, zorgen we dat we de extra ruimte krijgen om weer een kick-ass klantenserviceteam te organiseren. Voor nu: super sorry! We zetten alles op alles om zo snel mogelijk weer al jullie brandende plantvragen te kunnen beantwoorden.

 

P.s. De vragenfunctie in onze app is ook tijdelijk op inactief gezet. Heb je een vraag over onze app die je nu beantwoord móet hebben? Dan kan je even mailen naar hallo@plantsome.nl o.v.v. ‘app probleem’.

 

Verder lezen

    ... ...