Plantsome’s Staycation - Bestemming 1: De Middellandse Zee!

Plantsome’s Staycation - Bestemming 1: De Middellandse Zee!

Van bankhangen naar zonnebaden, van het-is-eindelijk-vijf-uur naar happy hour. Het is tijd voor vakantie! Omdat écht op vakantie gaan momenteel nog lastig is nemen we je met de Plantsome Staycation mee naar vier geweldige bestemmingen, zonder dat je de deur uit hoeft! Wat dacht je van Tuinesië, Woonkameroen, Schuurmonnikoog of Halsinki?

Wij snappen heel goed dat je baalt dat je op dit moment niet lekker kan backpacken in Australië of helemaal uit je plaat kan gaan aan de Costa del Sol. Daarom hebben wij, om jou én onze amigo's op te vrolijken, dit jaar een Staycation georganiseerd. Yes!

Van 15 juni tot en met 6 juli staat er elke week een nieuwe bestemming op het programma, waar we jullie meenemen naar de mooiste plekjes, kennis laten maken met de lekkerste recepten en natuurlijk de nodige activiteiten bedenken om je niet te hoeven vervelen. Eenzaam zal je ook niet zijn, bij elke bestemming hebben we een speciaal pakket met groene amigo's verzameld om je te vergezellen. Klinkt niet gek toch? 

Klaar om te gaan? Tijd om in te checken voor onze eerste bestemming, de Middellandse Zee, samen met onze Bladgasten!

j'Arriveeeee bij de Middellandse Zeeee

Er is maar één juiste manier om de schoonheid van de Middellandse Zee volledig te ervaren: met een cruise natuurlijk! Lekker dobberen en drinken, terwijl de mooiste plaatjes langzaam voorbij glijden. De Middellandse Zee op z’n mooist, trossen los kaptein!

Om niet het risico te lopen dat je iets mist hebben we een reisgids opgesteld met alle activiteiten die hier te doen zijn:

1. Maak kennis met je reisgenoten: de Bladgasten (scroll door)

2. Neem een muzikaal intermezzo met onze Middellandse Zee playlist

3. Verken de lokale keuken met een heerlijk recept voor Meditterrane mosselen

4. Stuur een ansichtkaartje naar de thuisblijvers, om ze jaloers te maken natuurlijk

 


  Jouw reisgenoten: de Bladgasten

  Deze reis maak je niet alleen, oh zeker niet. Joost, Vera en Duncan nemen je mee naar de beste hotspots van de Middellandse Zee. Ze hebben een mooie dagindeling opgesteld, lees je mee?

  Dag 1

  Bij zonsopgang komen we aan op de eerste bestemming: het land van de flamenco, sangria, tapas èn... Vera. Daar komt ze aan, prachtig van buiten en lekk... eh handig, van binnen. Ze ziet er namelijk niet alleen mooi uit, haar helende werking is ook nog eens jaloersmakend. Nou Vera, hup met je potje op de boot. Tijd om afscheid te nemen van Valencia. Als de avond valt zet de boot koers naar Italië terwijl Dean Martin door de speakers van de romantische zeilboot schettert.Buona sera signorina, buona sera. It is time to say goodnight to Napoli. Though it's hard for us to whisper buona sera. With that old moon above the Mediterranean sea.... Maaaaaaaar Joost, is anders gepot.. Oh nee, oeps. Dat is een ander nummer. Hey Joost, jij hier!

  Dag 2
  In Palermo staat Joost al te zwaaien op de kade, ‘Joehoeeee’. Onze Joost, ook welde vredespalm, is al meeega oud. Miljoenen jaren geleden hing hij in Zuid-Oost-Azië al de held uit met zijn sierlijke bladeren en stoere palm. Nu is ‘ie hier, voor de liefde welliswaar! Hey Joost, waar sta je op te wachten man, kom aan boord!

  Dag 3
  Op naar Griekenland, Athene, wat voor Adonis zou daar op ons staan te wachten? De contouren van een smalle stam met een flinke bos bladeren worden zichtbaar aan de horizon, achter hem staan mensen te juichen. ‘O my god! Het is Dotan!’ roept Vera. Als een fangirl laat ze zich voor zijn voeten op het dek vallen. ‘Gekochte fans zijn geen fans’, probeert Joost nog. Maar het is te laat. De Middelandse Zee cruise loopt nu echt ten einde. Iedereen klaar? Wijnen maar!

  Kortom: met groene vrienden Vera, Joost en Dotan waan je je even in de Costa del Zolder. Direct boeken? Bestel hier jouw plantenpakket en geniet van Plantsome’s Staycation.

  Bij elke Staycation-plantpakket sturen we onze reisgids mee en een toffe ansichtkaart, zodat je op je gemak thuis kan genieten van de reis en ook nog eens iemand jaloers kan maken. Win = win, of niet?

  Benieuwd naar de andere drie plantpakketten? Hier zijn ze:

  Bestemming 2: Zuid-Afrika - De Grote Drie

  Bestemming 3: Australië - Vakantiegangers

  Bestemming 4: Curaçao - Dushi's

  Verder lezen

   ... ...