#GREENWEEK

#GREENWEEK

Haal een nieuwe amigo in huis en wij planten een boom! #GREENWEEK

Bekijk alle kamerplanten
Bekijk alle pakketten

Vrijdag 29 november is het Black Friday, dé dag waarop veel bedrijven claimen de beste deals te verkopen. Deze megakortingen laten echter geen ruimte over voor milieuvriendelijke producten en wij zijn klaar met deze gekte rond Black Friday. Liever doen wij deze week iets goeds: graag introduceren wij jou aan onze #GREENWEEK!

 #GREENWEEK

Zoals hierboven gezegd laten megakortingen vaak geen ruimte over voor milieuvriendelijke producten en zorgt dit voor overconsumptie. Dit heeft een grote impact op het milieu. Om het milieu een handje te helpen hebben wij de #GREENWEEK in het leven geroepen. In samenwerking met Stichting OneTreePlanted planten wij van 25 november tot en met 2 december voor elke verkochte plant een boom! 

Waarom een boom? bomen helpen de lucht te zuiveren, water te filteren, absorberen schadelijke koolstof uit de atmosfeer en zijn de belangrijkste ingrediënten in 25% van alle geneesmiddelen! Heel belangrijk dus dat er genoeg bomen op de wereld staan! Daarnaast is OneTreePlanted ook gericht op wereldwijde herbebossing en hiermee onze perfecte partner voor de #GREENWEEK! Lees meer over OneTreePlanted.

Brakke Takken 

 

Nog niet groen genoeg? Wij lanceren deze week ook een limited collectie: de Brakke Takken collectie. Dit zijn planten met een kleine afwijking zoals een scheef blad of een verkeerde omvang. Normaal gesproken gooit de kweker deze kerngezonde planten weg. Wij geven deze amigo's nog een kans door ze met een kleine korting te verkopen. Minder waste én een unieke amigo gegarandeerd! Bekijk onze Brakke Takken!

Dus zie jij vanwege alle Black Friday acties door de bomen het bos niet meer? Haal een nieuwe amigo in huis, laat een boom planten en ga samen met ons voor een #GREENWEEK in plaats van een Black Friday. Klinkt ook gelijk een stuk leuker, vind je niet?

Check nu onze kamerplanten en vind de perfecte amigo voor jou!

Verder lezen

    ... ...