Plantsome's Staycation - Bestemming 4: Curaçao

Van bankhangen naar zonnebaden, van het-is-eindelijk-vijf-uur naar happy hour. Het is tijd voor vakantie! Omdat écht op vakantie gaan momenteel nog lastig is nemen we je met de Plantsome Staycation mee naar vier geweldige bestemmingen, zonder dat je de deur uit hoeft! Wat dacht je van Tuinesië, Woonkameroen, Schuurmonnikoog of Halsinki?

Wij snappen heel goed dat je baalt dat je op dit moment niet lekker kan backpacken in Australië of helemaal uit je plaat kan gaan aan de Costa del Sol. Daarom hebben wij, om jou én onze amigo's op te vrolijken, dit jaar een Staycation georganiseerd. Yes!

Van 15 juni tot en met 6 juli staat er elke week een nieuwe bestemming op het programma, waar we jullie meenemen naar de mooiste plekjes, kennis laten maken met de lekkerste recepten en natuurlijk de nodige activiteiten bedenken om je niet te hoeven vervelen. Eenzaam zal je ook niet zijn, bij elke bestemming hebben we een speciaal pakket met groene amigo's verzameld om je te vergezellen. Klinkt niet gek toch? 

Klaar om te gaan? Tijd om in te checken voor onze laatste bestemming, Curaçao, samen met onze Dushi's

Bon dia Dushi's! Welkom op Curaçao! 

Bon Bini bij onze tropische trip met de bestemming: Dushi Korsou! De palmbomen en witte zandstranden zijn al vanuit het vliegtuig te zien en Coco kan nu al niet meer stoppen met zingen: ‘Drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot. Je wordt vanzelf groot! Op een bewoond eiland, zijn alle dagen fijn!’

Om niet het risico te lopen dat je iets mist, hebben we een reisgids opgesteld met alle activiteiten die hier te doen zijn:

1. Maak kennis met je reisgenoten: onze Dushi's  (scroll door)

2. Kom in de vakantiesfeer en ga los met onze tropische Spotify playlist 

3. Verwen jezelf en de Dushi's met een heerlijke, zelfgemaakte piña colada

4. Stuur een ansichtkaartje naar de thuisblijvers, om ze jaloers te maken natuurlijk

Jouw reisgenoten: onze Dushi's

Met ons spetterende Dushi trio in huis is het net of jij je bevindt tussen de palmbomen en witte zandstranden van Curaçao. Klinkt goed? Hang de hangmat maar alvast klaar, schenk die cocktail maar in en draai wat lekkere tropische tunes. Bo ke baila ku mi! Ofwel; potjes van de vloer vanavond! Anny, Baloe en Coco bezorgen jou de vakantie van je leven. De planning van onze eerste dagen? Check hem hier!

Dag 1 

Op het vliegveld van Willemstad begint onze reis. Ons vervoersmiddel? Een bakfiets! Curaçao is tenslotte toch een klein stukje Nederland, en trouwens, fietsen is goed te doen op zo’n klein eiland! Als eerste pikken we Coco op, ze staat al op ons te wachten buiten het vliegveld. “Yo Coco, lekker badpakkie heb je aan meid!” Ze neemt plaats in de bakfiets, “Zeg, hoeveel potjes moeten hier nog bij? Gaat krappies worden hoor!”. Deze dag doen we lekker rustig aan en komen we bij van onze reis met een lekker drankje aan het zwembad. 

Dag 2. 

Vandaag zetten we koers naar de Bullenbaai, de trappers worden gelijk uitgeprobeerd. Het is toch wat heuveliger dan verwacht! Op het strand ligt Baloe onder een palmboom op ons te wachten, “Kon ta bai Baloe?”. Hij springt in de bakfiets. “Mi por sinta aki?” Maar natuurlijk! 

Dag 3. 

Op naar Sint Willibrordus! We komen aan bij de gezellige tentjes langs het strand. Anny staat achter de bar van een strandtent. “Hey Coco, kan ik even gebruik maken van je diensten? Ik was nog op zoek naar een kokosnoot voor mijn beroemde Piña Colada!” Dit wordt me iets te intiem hoor jongens. Aye!

Zie jij jezelf al zitten op dat strand met de Dushi's? Bestel hier jouw plantenpakket en geniet van Plantsome’s Staycation.

Bij elk Staycation-plantpakket sturen we onze reisgids mee en een toffe ansichtkaart, zodat je op je gemak thuis kan genieten van de reis en ook nog eens iemand jaloers kan maken. 

Benieuwd naar de andere drie plantpakketten? Hier zijn ze:

Bestemming 1: Middellandse Zee - Bladgasten

Bestemming 2: Zuid-Afrika - De Grote Drie

Bestemming 3: Australië - Vakantiegangers

 

Verder lezen

... ...