Plantsome's Staycation - Bestemming 2: Zuid-Afrika

Plantsome's Staycation - Bestemming 2: Zuid-Afrika

Van bankhangen naar zonnebaden, van het-is-eindelijk-vijf-uur naar happy hour. Het is tijd voor vakantie! Omdat écht op vakantie gaan momenteel nog lastig is nemen we je met de Plantsome Staycation mee naar vier geweldige bestemmingen, zonder dat je de deur uit hoeft! Wat dacht je van Tuinesië, Woonkameroen, Schuurmonnikoog of Halsinki?

Wij snappen heel goed dat je baalt dat je op dit moment niet lekker kan backpacken in Australië of helemaal uit je plaat kan gaan aan de Costa del Sol. Daarom hebben wij, om jou én onze amigo's op te vrolijken, dit jaar een Staycation georganiseerd. Yes!

Van 15 juni tot en met 6 juli staat er elke week een nieuwe bestemming op het programma, waar we jullie meenemen naar de mooiste plekjes, kennis laten maken met de lekkerste recepten en natuurlijk de nodige activiteiten bedenken om je niet te hoeven vervelen. Eenzaam zal je ook niet zijn, bij elke bestemming hebben we een speciaal pakket met groene amigo's verzameld om je te vergezellen. Klinkt niet gek toch? 

Klaar om te gaan? Tijd om in te checken voor onze tweede bestemming, Zuid-Afrika, samen met onze Grote Drie!

Ik ga op vakantie en ik neem mee..

Een goede hoed, klamboe, tijgerlegging en een verrekijker. We gaan op safari! We verkennen de hobbelige wegen van Zuid-Afrika in onze drie sterren jeep (aldus de verhuurder) terwijl we de big five - eh… three van dichtbij bekijken. Zin an! Hup, stap in, even kijken of er een sportief pookje op deze rammelbak zit.

Om niet het risico te lopen dat je iets mist hebben we een reisgids opgesteld met alle activiteiten die hier te doen zijn:

1. Maak kennis met je reisgenoten: de Grote Drie (scroll door)

2. Neem een muzikaal intermezzo met onze Zuid-Afrikaanse playlist

3. Verken de lokale keuken met een heerlijk recept voor Afrikaanse Boboti

4. Stuur een ansichtkaartje naar de thuisblijvers, om ze jaloers te maken natuurlijk

 


  Jouw reisgenoten: de Grote Drie!

  Wie er bij jou in de jeep stappen met hun potje? Marty, Berndt en Remus! Deze drie stoere gasten deinzen niet terug van een grommende kat (of leeuw in dit geval). Tijd om de planning te bekijken, let’s go!

  Dag 1

  We beginnen onze reis in Kaapstad, waar Marty in de jeep plaats neemt. Hey Marty! Zit jij hier niet verkeerd? Ik dacht dat jij voor opnames op Madagaskar zat! ‘I like to move it – move it.’ Zeg, ben jij na al die ingestudeerde dansjes ook direct lid van het animatieteam? Ik heb wel zin in een lesje aquajogging. Volgens mij komen we nog wel een krokodillenmeer tegen straks!


  Dag 2

  We vervolgen onze reis naar Port Elisabeth, waar we tegen het vallen van de avond aankomen. Berndt staat met zijn wortels in de zee op ons te wachten. ‘Berndt je nou helemaal gek geworden? Zoveel water heb jij helemaal niet nodig!’. Hij trekt snel zijn zwembroek aan en springt in de jeep. Woehoe!


  Dag 3

  Onze eindbestemming van de reis is Johannesburg, een flink stukje karren. Remus zit al langs de kant van de weg op ons te wachten. “Wat duurde dat laaaaang jongens.” Hup, in de wagen Remus. Zouden we nog neushoorns spotten?

  Geloof ons, met groene vrienden Marty, Berndt en Remus wordt jouw safari amaaazing. Direct boeken? Bestel hier jouw plantenpakket en geniet van Plantsome’s Staycation.

  Bij elke Staycation-plantpakket sturen we onze reisgids mee en een toffe ansichtkaart, zodat je op je gemak thuis kan genieten van de reis en ook nog eens iemand jaloers kan maken. Win = win, of niet?

  Benieuwd naar de andere drie plantpakketten? Hier zijn ze:

  Bestemming 1: Middellandse Zee - Bladgasten

  Bestemming 3: Australië - Vakantiegangers

  Bestemming 4: Curaçao - Dushi's

   

  Verder lezen

   ... ...