Plantsome groeit (als bamboe)!

Alweer een nieuw stekje bij Plantsome!

Nog geen twee maanden geleden stelden we ons nieuwe stekje Laura aan jullie voor. In deze korte tijd beweegt Laura zich al als een Hedera helix door al jullie vragen, opmerkingen en berichtjes heen! Maar Plantsome zou Plantsome niet zijn als wij niet door zouden blijven groeien. Daarom wederom een voorstelronde.. in deze editie: stekje Marleen!

Hi, hoi, aangenaam, ik ben stekje Marleen. Je kunt mij vergelijken met een stekje van de sansevieria laurentii (bij jullie beter bekend als Guus) maar als persoon kun je mij het beste samenvatten in de volgende 3 woorden: jong, gepassioneerd en overenthousiast. Ik ben afgestudeerd (online) marketeer met een passie voor social media en bewegende content. Stiekem heb ik al bijna 1,5 jaar langs de zijlijn bij Plantsome gestaan en meegewerkt aan de marketing. Misschien dat jullie mij al eens een keer gespot hebben op een van de product pagina’s of op de foto in een van de verzend dozen ;-). Nu mag ik fulltime los gaan op de (online) content die jullie voorgeschoteld krijgen op onder andere Facebook, Instagram en Google. En wie weet.. misschien binnenkort wel op het bushokje bij jou om de hoek!

Het vriendenboek-vragen-rondje

Om in Facebook termen te blijven maak ik net als Laura mijn likes en dislikes lijstje!

Wat ik heel vervelend vind zijn dingen die niet werken. Ja, ik ben zo iemand die dan op een toetsenbord gaat slaan of een knopje 100x indrukt (sorry not sorry). Je leert mij het beste kennen in de auto. Ik houd niet van file en je haalt het bloed onder mijn nagels vandaan als jij die persoon bent die op het laatste moment toch nog even moet in- of uitvoegen… Wat ik ook heel stom vind is het bij elkaar zoeken van sokken na het wassen en het opmaken van het bed.

Gelukkig vind ik ook genoeg dingen leuk! Zo ben ik een echt kattenvrouwtje met drie katten thuis, wat niet altijd samen gaat met planten. Lees: aarde door de woonkamer, gaatjes in bladeren en zelfs planten die als bed gebruikt worden. Je zou denken dat kattenvrouwtjes altijd single zijn, maar nee, sinds kort zit er zelfs een ring om mijn vinger heen geplant ;).

Ook ben ik best wel een sport fanaat, ik probeer 3 keer in de week naar de sportschool te gaan, kijk op zondag Formule 1, heb 16 jaar gehockeyd en ik weet wat buitenspel is. Naast sport en katten kun je mij ook heel erg blij maken met puzzels! Van sudoku tot raadsels en van gewone puzzels (met van die stukjes) tot escape rooms!

Ik heb enorm veel zin om meer mensen in Nederland en België kennis te laten maken met Plantsome. Daarnaast hoop ik jullie trouwe volgers de komende tijd te verrassen met nieuwe content, tipje van de sluier; we hebben ambities voor video!

 

Mocht je toevallig leuke ideeën hebben voor de socialmediakanalen, website of andere communicatie platformen van Plantsome? Laat het mij dan weten en stuur mij een mailtje!

... ...