MOM YOU'RE THE SHIT! Hier heb je een plant :)

Je moeder... de liefste vrouw van de hele wereld! Vroeger heeft ze je billen afgeveegd, naar school gebracht, vieze toet gewassen en jas dichtgeknoopt. Tegenwoordig breng je jouw vieze kleren bij haar langs, maakt ze op zondag het eten voor je klaar of geeft je advies over het opvoeden van je eigen dreumes. Wat moet je toch zonder haar?

Eigenlijk is het iedere dag moederdag, maar op zondag 12 mei wordt er even extra aandacht gegeven aan het feit dat we nergens zouden zijn zonder de liefdevolle verzorging van 'ons mam' (zoals ze in Brabant zeggen).

En, omdat wij van Plantsome ook dol zijn op moeders hebben we een toffe Moederdag Actie bedacht! Je krijgt deze hele werkweek namelijk 25% korting op een 2e plant. Zo kun je een groen moederdagcadeau combineren met een nieuwe groene amigo voor jezelf (of je geeft ze gewoon allebei aan je moeder!). Deze actie geldt tot en met vrijdag 10 mei!

Heb je 2 mooie kamerplanten uitgezocht? Dan kun je in de check-out een speciaal moederdag kaartje voor een persoonlijke boodschap aanvinken!

 

*De 25% kortingsactie op een 2e plant geldt alleen op geselecteerde planten.

 

Verder lezen?

... ...