MAM, YOU ROCK!

Moederdag 2020. Misschien wordt het wat anders dan je gewend bent, maar we gaan wel voor een mega tof cadeau dit jaar want je moeder is natuurlijk de liefste vrouw van de hele wereld! Waarom? Moeten wij je er aan herinneren dat ze vroeger je billen heeft afgeveegd, je naar school bracht, je vieze toet waste en je vaak genoeg van de grond heeft geraapt toen je weer eens viel. Tegenwoordig breng je jouw vieze kleren bij haar langs, maakt ze op zondag het eten voor je klaar of geeft ze je advies over het opvoeden van je eigen dreumes. Wat moet je toch zonder haar? Om alle moeders eens flink te verwennen, stellen wij je graag voor aan onze Supersquad!

 

Dit speciale team is ingehuurd om moeders tijdens Moederdag eens effe goed in het zonnetje te zetten. Geen gepruts met bloemen die na een week weggepleurd worden of die standaard cadeautjes zoals luchtjes, drank of chocola. Nee, dit jaar pak jij het goed aan en stuur je die moeder van jou eens een tof cadeau.

In dit pakket zit niet alleen onze bladmattie Machli, ook onze nieuwe Isabella is van de partij. Deze groene vriendin is een stukkie kleiner dan haar zus en maakt er met Machli graag een feestje van. Dus kan jij vanwege corona niet bij je moeder zijn of wil je haar gewoon graag verrassen? Onze Supersquad staat paraat!

Bekijk hier onze Supersquad

 

Dit pakket is sjuuuper exclusief en we hebben er slechts een aantal van staan dus op=op! Wil je meer informatie en inspiratie over alles wat met planten te maken heeft? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

 

Verder lezen

... ...