Kerstplanten: de sfeermakers van de feestdagen

Kerstplanten: de sfeermakers van de feestdagen

Blèrt Mariah Carey al op maximaal volume door je speakers en staan de kerstdinerplannen al vast? Dan is het de hoogste tijd om wat kerstplanten in huis te halen. Laten wij daar je nu precies bij kunnen helpen. Dit jaar hebben we een paar splinternieuwe bladmatties voor binnen en buiten die gegarandeerd een knusse kerstsfeer met zich meebrengen.

Karst de kerstboom

Dé kerstklassieker. Voor iedereen die een 5 meter hoge kerstboom kopen een beetje overdreven vinden, is Karst de kerstboom van 45 cm of 90 cm de ideale kandidaat. Deze bescheiden dwergspar (met kluit) staat klaar om jouw plekje in de kerststemming te brengen. Knal er wat ballen, slingers en lichtjes in, en je bent klaar voor de feestdagen. Merry Karstmass!

 

 

Sterre de kerstster

Deze retro amiga is de must have voor ieder plantengekkie die op zoek is naar een pronkstuk voor de kerst. Mistletoe, eat your heart out! Sterre is dé (kerst)ster van de show tijdens deze feestdagen. Deze kerstplant is te verkrijgen in het wit, rood, op stam én in een voordeelpakket. Meer informatie over de verzorging van de kerstster en of ze giftig is, vind je op de productpagina’s.

 

De Kinky Kerstbollen

Wie aan kerst en planten denkt, denkt al snel aan amaryllisbollen. Sommigen zouden ze omschrijven als oubollig. Maar wij weten wel beter! De Kinky Kerstbollen hangen het liefst de hele nacht in kooien en er wordt iets te vaak met kaarsvet geëxperimenteerd. Daar komt vast dat waxlaagje vandaan. Deze zorgt er trouwens voor dat je ze geen water hoeft te geven. Over uithoudingsvermogen gesproken..

 

 

Kerstballen, maar dan anders

Op zoek naar een alternatief voor de klassieke kerstboom met ballen? Onze Tillandsia's Ed en Annet stellen zich tijdens de feestdagen maar al te graag beschikbaar als kerstbal. Pluspuntje: deze kerstplanten zijn super makkelijk te verzorgen en hebben (bijna) geen water nodig. Dit halen deze luchtplantjes namelijk zelf gewoon uit de lucht. Handig als je nog niet zulke groene vingers hebt. 

 

Op zoek naar originele kerstcadeaus? Zoek niet verder! Wij hebben een collectie potjevol cadeau-inspiratie voor je klaargezet. Bekijk het hier!

Verder lezen

    ... ...