Plantsome is vernieuwd, tijd voor een feestje!

Plantsome is vernieuwd, tijd voor een feestje!

Websites zijn een beetje zoals een kapsel. In het begin ben je er enorm blij mee, maar na verloop van tijd kijk je verlangend naar het hippe hoofd van een ander. Tot je op een moment in de spiegel kijkt en jezelf plotseling realiseert: ik loop achter.

Dat is waar we ons twee maanden geleden ook bevonden nadat we eens scherp naar onze site keken. En dus besloten we ter plekke: het is tijd voor wat nieuws. En al snel werd duidelijk dat we niet simpelweg voor een knipbeurt wilden gaan, maar een totaal nieuwe look voor ogen hadden. Dus werden de potloden geslepen, de toetsenborden schoongemaakt en begonnen aan het bouwen van een uitstraling voor Plantsome. En dat is gelukt, al zeggen we het zelf. Benieuwd naar het resultaat? Kijk maar rond, je leest dit blog vanaf het vernieuwde Plantsome!

Feestelijke actie

Net zoals iedereen zijn nieuwe kapsel graag wilt showen aan zijn vrienden willen wij ook even een momentje pakken om stil te staan bij dit feestelijke moment. En omdat we begrijpen dat daar wat extra motivatie voor nodig kan zijn geven we ook een cadeautje weg voor iedereen die het met ons viert!

Het werkt als volgt: Ergens op de website staat onze Party-Plant verstopt. Vind 'm, en krijg de code voor 15% korting op je volgende bestelling. Deze actie is maar een week geldig, dus tot 14 mei 2018 23:59 uur. Wij een nieuwe look op de site, jij een nieuwe look in huis!

Pro-tip: Maak gebruik van ons feestje om voordelig een enorm gaaf Moederdagcadeau te regelen!

 

Verder lezen

    ... ...