Januari = Plantsafari Bij Plantsome!

Januari = Plantsafari Bij Plantsome!

Weg met de winterblues! De jaarwisseling is wat ons betreft hét perfecte moment om afscheid te nemen van de winter en je alvast te verheugen op die zomervakantie naar Zuid-Afrika! Okay, okay.. in januari en februari is het buiten echt nog wel koud en glad, maar binnen kan de kerstboom weer naar zolder en is er weer genoeg plek voor tropische groene vrienden. Haal de jungle maar in huis!

Daarom is januari de maand waarin wij je de kans geven om alvast de zomer in je bol te krijgen! En we pakken uit hoor, want in januari is het Plantsafari bij Plantsome! We hebben vier echte Jungle-vrienden in de kas gehaald en alleen in januari krijg je joekels van kortingen op deze vier groene slingerapen! Je kan ieder plantje afzonderlijk kopen, maar speciaal voor jou hebben we ze ook in een plantpakket gestopt, ook met zomerse korting natuurlijk! 

Maak kennis met de beestachtige Bala, Mooie Nel, Machli en Howerd!

Bala (Clusia Princess)
Opgegroeid in Botswana en grootgebracht door een apenfamilie! Een bijzondere plantenmeid die van jongs af aan meeslingerde met de jolige apenkids. Bala haar beste apenvriend was Louie, die later nog een echte filmster werd en de rol van ‘King Louie’ speelde in een bekende kinderfilm! Ze is trouwens één van de beste luchtzuiveraars die je in huis kunt halen!

Mooie Nel (Ctenanthe Burle)
Haar oorspronkelijke naam is Ctenanthe Burle, maar daar breek je natuurlijk je bek over. Dus noemde zij zichzelf Nel, en wij maakten daar Mooie Nel van. Nel is fan van het Afrikaanse dierenrijk en haar favoriet is de panter. Ze staat dan ook het liefst in een potje met panterprint! Als je midden in de nacht wat geritsel hoort, schrik dan niet. Het geritsel komt niet van een gevaarlijke panter die door jouw kamer sluipt, het zijn de optrekkende bladeren van Nel!

Machli (Philodendron Hastatum)
Machli is het zeldzaamste lid van de Plantsome familie en is de koningin van het fort! Ze laat zich zelden zien en alleen als je heel veel geluk hebt kun je van haar gezelschap genieten. Met een beetje verbeeldingskracht lijken haar zilverkleurige bladeren op de scherpe klauwen van een leeuw. Haar echte naam is Philodendron Hastatum en haar soort is zo zeldzaam dat wij er maar 100 van hebben weten te bemachtigen! Als je haar hart gewonnen hebt, wat niet makkelijk is, zal ze je belonen met haar makkelijke en sterke karakter.

Howerd (Kentia Palm)
Howerd denkt soms dat ‘ie net als olifanten een slurf heeft en daarom bewegen zijn bladeren soms een beetje! Hij zingt ook graag en heeft ervoor gezorgd dat wij de ‘Olifantenmars’ inmiddels helemaal uit ons hoofd kennen. Hij blijft het maar zingen, en wij dus ook. Zet je beste beentje voor, zing het laag en gelijk in koor. Stappen wij voorbij, ga dan gauw opzij.. Tuuuuut! Want een olifant loopt door, ja een olifant loopt door!

Januari Plantsafari, hoe werkt het?

  • Dit plantpakket is alleen in januari 2019 verkrijgbaar!
  • Beperkte oplage! 100 plantpakketten beschikbaar.
  • Philodendron Hastatum kan niet los gekocht worden, alleen in combinatie met de andere planten in het plantpakket.
  • Van de 100 plantpakketten verkopen we er 33 met exclusieve potten! Deze potten zijn niet los verkrijgbaar, alleen in combinatie met het volledige plantpakket.
  • Bala (Clusia Princess), Mooie Nel (Ctenanthe Burle) en Howerd (Kentia Palm) zijn ook los te verkrijgen!

Het Plantsafari Plantpakket is zonder potten €84,95.
Met de exclusieve okergele potten €120,95, de basic olijfgroene potten €108,95
en met de luxiurious pottenset €143,95.

 

 

 

Verder lezen

    ... ...