ANNOUNCEMENT: De Hangjeugd van Tegenwoordig

OMG PLANTSOME GAAT ZIEK HARD! We hebben nu zelfs de keiharde ballers van ‘’De Hangjeugd van Tegenwoordig’’ weten te strikken. De vier rebelse hangende groene matties kun je nu zelfs in jouw woonkamer uitnodigen voor een privé-optreden! Faber He-yo en zijn vrienden Bas Blad, Willie Warblad en Fjeze Alfred performen menig vrouwenplant vochtig. En wat kunnen ze goed hangen! We stellen de 4 gekke boys even aan je voor.

Faber He-yo

Je zal wel denken.. ‘Watskeburt met Faber zijn echte naam, hij heet toch eigenlijk Peperomia Pepperspot?’. Dat klopt inderdaad, maar deze keiharde baller had het met zijn originele naam nooit geschopt tot één van de bekendste rappers van ‘t plant, ehh land. Shit is going down!

Wat maakt ‘m bijzonder?

Heeft hij naast rap-talent nog meer bijzonderheden dan? Ja, natúúrlijk! Deze toffe hangplant heeft namelijk een bijzonder uiterlijk waar je je ogen niet van af zal kunnen houden. Zijn ronde groene blaadjes en roodbruine steeltjes zijn op z’n zachtst gezegd opvallend. Hij zuipt zelf al genoeg dus jij hoeft hem alleen maar een klein scheutje water per week te geven. Oh, en een sproeibeurt op zijn tijd kan ook geen kwaad. Hij hangt het liefst op een warme en lichte plek, maar niet in de volle zon!

 

Bas Blad

Bas Blad, Majoor Groeisnel, Bladima Yamaha.. het zijn allemaal pseudoniemen van deze talentvolle Parthenocissus Striata. In het dagelijkse bestaan is hij de producer van de bekende rapformatie. Samen met zijn gekke boys komt ‘ie graag een beetje bij je rondhangen!

Wat maakt ‘m bijzonder?

Bas Blad laat jou graag meegenieten van zijn heldere kleuren. Wat de formule is voor het verzorgen van deze Parthenocissus Striata? Af en toe wat water geven, in het licht hangen en het liefst uit de tocht houden.. that’s it. Voor nét dat beetje extra liefde draai je af en toe een plaatje voor hem, vindt ‘ie luek!

 

Willie Warblad

Willie, WiWa, Wiwalean.. Het lijkt wel wartaal! Gelukkig mag jij deze Pilea glauca ook gewoon Willie Warblad noemen. Kijk eens goed! Herken je hem al? Deze warrige jongen zie je op tv en treedt regelmatig op bij festivals met zijn rapformatie. Onlangs sprong ‘ie van het podium en brak hij een stengeltje, maar inmiddels gaat ‘ie weer helemaal lekker.

Wat maakt ‘m bijzonder?

Je zou het zo niet zeggen, maar Willie Warblad kan nog wel eens verrassend uit de pot schieten! Als zijn polletjes rijp zijn en je raakt ‘m aan, dan ‘schiet’ hij zijn stuifmeel weg! Besproei hem regelmatig en laat de potgrond tussen twee gietbeurten in het licht opdrogen, je hoeft hem niet in de volle zon te hangen… Daar heeft hij al genoeg van gehad.

 

Fjeze Alfred

Deze modieuze hangplant heet officieel Peperomia Angulata, maar is beter bekend onder zijn artiestennaam Fjeze Alfred. Het lijkt wel of de Amsterdamse Alfred een hapje sterrenstof heeft genomen want hij is een echte alleskunner. Hij heeft zijn eigen kledingmerk, kan heerlijk koken en was ook nog eens genomineerd voor best geklede hangplant van 2018.

Wat maakt ‘m bijzonder?

Iedere hangplant is op zijn eigen manier bijzonder, zo ook onze Fjeze Alfred. Hij blijft op zijn eigen bescheiden manier smal, maar wel lang! Het is een plant vol hartstocht en passie… je zou zelfs bijna kunnen zeggen op een seksuele wijze. Wil je net zo kunnen hangen als Alfred? Adopteer hem en hij leert het je! 

Deze 4 gasten hangen graag samen, maar vinden het ook niet erg om alleen met jou te hangen!
LET THEM HANG, THEY WILL BANG!

 

Verder lezen?

... ...