5x de leukste groene kerstcadeaus

5x de leukste groene kerstcadeaus

Ken je dat gevoel? Die lichte paniek die toeslaat wanneer je beseft dat je nog steeds geen kerstcadeau hebt gevonden? Wat moet je dit jaar nou weer kopen? Dat bodylotionpakket of die gekke sokken zijn dit jaar echt wel een beetje achterhaald. Kom dit jaar met een origineel groen plantenpakketje aanzetten voor onder de kerstboom! Dit zijn de 5 leukste amigo’s om cadeau te geven.


1. Bruno het terrarium

Je hebt hier te maken met een Nespresso x Plantsome baby. Deze bolle Bruno hier groeit namelijk op een bodemmix van potgrond, actieve houtskool en een compost van Nespresso koffieresten. Daar gaat hij erg lekker op. Omdat Bruno een terrarium is, heeft hij zijn eigen mini-eco systeem waarbij water via verdamping wordt gerecycled in zijn terrarium. Deze amico heeft hierdoor bijna geen water nodig en kan heel goed voor zichzelf zorgen. Ideaal voor als je niet zulke groene vingers hebt! 

Bruno het terrarium

2. Babyplanten

  Speciaal voor iedereen die toe is aan een groene gezinsuitbreiding hebben we het babyplantenpakket! Een mooie cadeauverpakking gevuld met drie babyplanten van onze groene crèche. Onze mini amigo's staan te springen om bij jou thuis in te trekken. Geef ze trouwens wel een heel mooi plekje in huis. Nobody puts babies in a corner.. 

  Babyplantenpakket De Babyboomers  3. Ed & Annet

  Wil je even lekker in de kerststemming komen, maar is er geen plek voor een kerstboom? Ed en Annet helpen je graag uit de brand. Deze bungelende luchtplantjes versieren je huis binnen no-time! Met Ed in het groen en Annet in het rood heb je wel hele originele kerstballen te pakken. Groot voordeel: Tillandsia’s zijn zo ongeveer de makkelijkste planten om te verzorgen!

  Ed & Annet, onze tillandsia's in een mooi rekje

   

   

  4. Bob

  Planten cadeau geven brengt wel een risico met zich mee. Je weet nooit zeker of het toekomstige baasje wel een waardige plantparent is. Met Bob hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Hij drinkt bijna niets en is dus mega makkelijk te verzorgen. Let op! Bob is soms wat prikkelbaar..

   

  5. Giftbox

  Leg jij toch liever het lot in handen van de gelukkige ontvanger? Geef een giftbox! Hierin zit een giftcard, onze kleine groene vriend Fred en een verrassing om Fred op een voetstuk te plaatsen. Wát een cadeau.. Bekijk hier de giftbox!

   

  Met een van de bovenstaande planten scoor jij sowieso tijdens de feestdagen. Nieuwsgierig geworden naar meer amigo's? Zoek dan via onze Plantzoeker of Kamerplanten pagina naar jouw perfecte cadeau! Of ben je op zoek naar meer inspiratie? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!

  Verder lezen

   ... ...